A világhíres mackó, Paddington kicsik és nagyok örömére november 30-án végre a hazai mozikba is visszatér egy még izgalmasabb, még látványosabb kalanddal, ezúttal is Szente Vajk hangján. A színész-rendező-műsorvezető már ismerte Paddington karakterét mielőtt 2014-ben először felkérték, hogy a világsikerű mesesorozatából készült egész estés családi film főszereplőjének ő adja a hangját. „Közel áll hozzám ez a csodálatos történet a jószívű mackóval a középpontban, aki próbálja megtalálni a helyét az emberek között. Nagy Londonba-járó vagyok, és ott Paddington figurája igazi szimbólum. Nagyon örültem, mikor felkértek erre a szerepre.”

Az alkotók, csak úgy, mint a nagysikerű első résznél – amikor is a perui dzsungelből London nyüzsgő forgatagába megérkezett a kis bocs –, az eredeti regénysorozatból merítettek ötletet. A kis medve most is csetlik-botlik, jókedvével és finom marmeládos szendvicsével még a legnagyobb gazfickók szívét is meglágyítja. A folytatásában Paddington boldogan éldegél Londonban a Brown családnál, a helyi közösség imádja őt, ám egy véletlen folytán egy betörésen kapják, ami veszélyes és vicces kalandok felé sodorja a kis mackót. És hogy Szente Vajk kinek is ajánlaná ezt az őszinte és vidám pillanatokkal teli filmet? „ Minden korosztálynak szól, 0-tól 180 éves korig. Az angolok nagyon jók a családi szórakoztatásban. Azt szokták mondani, hogy a második rész picit elmaradhat az elsőtől, de ennél a filmnél pont fordítva történt. Az alkotók most éreztek rá igazán a történet lényegére.” – tette hozzá a színész, aki még a Paddington 2. premierje előtt rendezőként és dalszövegíróként áll a rivaldafénybe, amikor is a SunCity című popmusicalje debütál.

Paddington 2. Hugh Grant, Brendan Gleeson, Hugh Boneville, Sally Hawkins, Julia Walters főszereplésével november 30-tól a mozikban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló