Száguldó paripák, nyílzápor, dzsigit, csatajelenetek. A XXI. század show elemei és a lovas kultúra hagyományos attrakciói ötvöződnek az Aranyló legendájában. A monumentális lovasszínházi előadásban a lovas élet sztárjai is feltűnnek.

Jöjjön el és legyen részese az egyedülálló keleti lovas produkciónak!

Magyarországon egyedülálló módon, december első hétvégéjén ősi lovas legenda elevenedik meg a Papp László Sportarénában. A nem mindennapi show-műsor a honfoglalás és a keleti lovas népek mondáit állítja a színpadra.  Az Arany ló legendájában egy vezérnek és három fiának történetét láthatják a nézők ismert sztárok produkcióin keresztül. A vezér egy győztes csatát követően úgy érzi, ideje már lejárt és szeretné átadni a hatalmát, az arra legméltóbb gyermekének. A kiválasztott a hatalommal együtt a törzs legszebb lányát és legfőbb vezéri ajándékát, a vezetői hatalmat megtestesítő Arany lovat is megkapja.

A produkció résztvevői között ott lesz Kassai Lajos a modern lovasíjászat megteremtője és csapata. A csatajelenetekben feltűnnek az Európa legnagyobb hagyományőrző rendezvényének, a Kurultajnak a harcosai. A műsor zárásaként pedig egy különleges lovas dzsigit showt láthatnak az érdeklődők Oszét lovasok előadásában. A különleges trükklovas mutatványban a lovasok különböző akrobatikus mozdulatokat adnak elő a lovak hátán.

Bővebb információ: http://lovasshow.hu/

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Időpont: 2019. november 30. és december 01.

JEGYET VESZEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló