Szenzációs nyári kikapcsolódás az Aquaworld trópusi szigetén

Elkezdted már megtervezni az idei nyaralást? Utazz az Aquaworld trópusi szigetére, ahol a napsütés és vízpart mellett, kellemes wellness pihenés, izgalmas programok, finom ételek és italok,valamint nem utolsó sorban örök élmények várnak mindenkit!

1. Indítsd a nyarat egy kis vízi kalanddal az élményfürdőben, valamint wellness pihenéssel és városnézéssel  >>> Hogy legyen idő mindenre + 1 éjszakát ajándékba adnak!

2+1 HELLÓ NYÁR!

Foglalj 3 éjszakát és fizess kettőt! Fedezd fel Budapestet és tölts néhány kellemes napot pihenéssel!

1 éjszaka AJÁNDÉK!
Ezenkívül díjmentes belépés az Aquaworld élményfürdőbe.
Bővebben >

2. Életed egyik legjobb családi nyaralásával várják az egész családot! Itt semmi sem hiányzik a tökéletes családi nyaraláshoz! >>> Teljes ellátás különleges zenés grill büféebéddel, programok kicsiknek és nagyoknak

ALL IN ONE – TOTÁLIS CSALÁDI VAKÁCIÓ

Exkluzív 4* szálloda, wellness, Magyarország legnagyobb fedett vízi élménybirodalma, strand, spray park, játszóház, folyamatos programok gyerekeknek és felnőtteknek. Kell ennél több egy igazi nyaraláshoz?

7 éves korig ingyenes!
Teljes ellátás: zenés grill büféebéddel
Bővebben >

3. Élmény a gyerekeknek, pihenés a szülőknek… Amíg a kicsik Bongoval fedezik fel a tengernyi élményt, addig a szülők megpihenhetnek a medence parton >>> A csomag 14 éves korig INGYENES + Bongo ajándékcsomag!

BONGO CSALÁDI VAKÁCIÓ

Ismerd meg Bongot és fedezd fel a birodalmát!
Valódi élmény a gyerekeknek és kikapcsolódás a szülőknek!

BONGO ajándékcsomaggal és üdvözlőitallal a gyerekeknek és korlátlan Aquaworld élményfürdő használattal.
Bővebben >


Kell ennél több?