Szentendre szombatonként szerenáddal lepi meg lakosait. A Szentendrei Kulturális Központ – mely egész évben fesztiválok, koncertek, színházi előadások szervezésével nyújt kulturális élményeket a város lakóinak – most ebben a nehéz helyzetben is szeretne örömet szerezni az embereknek.

Kultszerenád néven április közepétől minden szombaton 17 órakor egy-egy félórás élő koncertet, szerenádot szervez az intézmény.
Minden alkalommal más-más lakóközösségnek játszik olyan szentendrei kötődésű zenész, művész, akit már ismer a közönség a Kulturális Központ rendezvényeiről, megköszönve a lakosoknak, hogy otthon maradnak.

A március eleji védelmi intézkedések és rendelkezés okán Szentendrén is bizonytalan időre bezártak a kulturális intézmények. A Szentendrei Kulturális Központ fesztiválok, koncertek, színházi előadások szervezésével biztosít egész évben kulturális élményt a városnak. A veszélyhelyzet idején az intézmény is átváltott az online tartalomszolgáltatásra. De azokat a lakosokat is szeretnék elérni, és kicsit jobb kedvre deríteni, akik nem használnak internetet.

A szombati szerenádok szigorúan az egészségügyi óvintézkedések betartásával zajlanak.

Bővebb információ: szentendreprogram.hu, facebook.com/szentendreikult
Instagram: szentendre_program

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló