Változatos eseményekkel, közösségépítő programokkal és civil kezdeményezésekkel várja vendégeit idén a Westend a Tetőkertben. A nyári rendezvénysorozatot az ötnapos Borpiknik nyitotta meg június 2-án, ezt követi majd számos kulturális, könnyűzenei, jótékonysági, gasztro- és sportesemény a következő hónapokban.

Június 2-án hivatalosan is megnyitotta kapuit az újragondolt Westend Tetőkert. A következő három hónapban a sportot, a kultúrát és a gasztronómiát kedvelő látogatók és közösségek is találhatnak kedvükre való eseményeket a Tetőkertben, emellett jótékonysági programokban is részt lehet majd venni. Azoknak is érdemes ellátogatniuk a bevásárlóközpont tágas kertjébe, akik kikapcsolódáshoz, sportoláshoz vagy kötetlen szórakozáshoz keresnek könnyen megközelíthető zöld környezetet.

“A Westend központi lokációja, az épület tetején végighúzódó, három hektáros zöld terület, illetve az épületben elérhető üzletek és szolgáltatások olyan adottságot jelentenek, aminek köszönhetően a bevásárlóközpont a minőségi szabadidőtöltés és a városi közösségi élet pezsgő életterévé tud válni. Amellett, hogy a Westend és partnerei változatos programkínálattal kedveskednek a látogatóknak, arra bátorítunk mindenkit, hogy vegye birtokba a kertet. Szívesen látunk jógacsoportokat, közösen edző csapatokat, színi társulatokat, családokat és mindenkit, aki a belváros tetején, a szabad ég alatt szervezne saját programokat, de a Tetőkert baráti társaságok találkozópontjaként is tökéletes helyszín lehet” – mondta el Kovács Orsolya, a Westend marketingigazgatója.

A bevásárlóközpont számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget nyújt a látogatóknak, a programok június hónapra a következőképpen alakulnak:

Június 2-6. Borpiknik: A Westend Tetőkertben több mint 20 borászat és kézműves manufaktúra italait kóstolhatják meg a látogatók. A házigazda idén is Szik Mátyás háromszoros magyar bajnok sommelier, aki segít eligazodni a minőségi borok rengetegében.

Június 9-13. Budapesti Cseh Sörnapok:A kis- és nagyüzemi cseh sörök mellett cseh sörökből készült párlatkülönlegességeket, egyéb párlatokat és röviditalokat kóstolhatnak a látogatók a XIV. Budapesti Cseh Sörnapokon.

Június 11. – július 11. EB Szurkolói Klub: A cseh sörnapokkal párhuzamosan június 11-től a Tetőkertben közös EB szurkolásra várja a Westend a látogatókat egészen július 11-ig, a döntő napjáig. A nemzetközi esemény bármelyik napján érdemes ellátogatni a kertbe mind a lelkes focirajongóknak, mind a közösségi szurkolás hangulatára szomjas látogatóknak. A Westend óriás kivetítővel, lelátóval, pokrócokkal és a lounge árnyékával vár mindenkit a közös meccsnézésekre.

Június 20. Just Clear Fitness Nap: Az eseményen, ahol az egészség és a mozgás kerül majd főszerepbe, többek között funkcionális tréningre, Street Workout Challenge-re, WALKenergie-re és spinning edzésre is számíthatnak a résztvevők, emellett sport- és életmód tanácsadás, valamint egészségügyi felmérés is lesz a helyszínen.

Június 24. VATES – POKET / Együtt. Működünk.: Az irodalom és a kultúra kedvelőinek a VATES és a POKET együttműködése hozza majd el a tökéletes nyári programot és kulturálódást a Westend Tetőkertjében, ahol többek között színészek, versmondás, DJ fellépések és színes előadások várják a látogatókat.

Június 26. Képregényterasz: A Westend a Magyar Képregényszövetséggel együttesen idén ismét megrendezi a Képregényteraszt a Tetőkertben, ahol vásárral és az Alfabéta-díjak átadásával várják az érdeklődőket.

Az idei újranyitásra a Westend két új tetőkerti fejlesztéssel készült: a Westend Workplace közösségi irodával és a Westend Workout szabadtéri edzőparkkal. Emellett a Leroy étterem is megnyitja újonnan kialakított teraszát. A bevásárlóközpont a következő időszakban további újdonságokkal készül, amelyek a látogatók kényelmét szolgálják és a közösségek lehetőségeit bővítik. A helyszín emellett – a Budapest Bike Maffia civil szervezet közreműködésével – teret fog adni számos jótékonysági kezdeményezésnek, amelyekhez bárki szabadon csatlakozhat.

“A Tetőkert megnyitása nemcsak a nyári programokról szól, a Westend megújulásának egyik első lépcsőfokaként tekintünk rá. A bevásárlóközpont a város szívében helyezkedik el, és azt szeretnénk, ha ennek megfelelően a minél szélesebb környezetére is pozitív hatást tudna gyakorolni, minél szélesebb rétegek mindennapjait és kikapcsolódását megkönnyítve” – hangsúlyozta Kovács Orsolya.

Szines_nyari_programok_a_Westend_Tetokertjeben_04

Még több információ és a részletes programtervezet az alábbi oldalakon érhető el:

🔗westend.hu

🔗westend.hu/blog

🔗facebook.com/westendshoppingcenter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló