Szívbe markoló téli kisfilmet készített Visegrád, amely a 2021-re tervezett, évszakokon átívelő sorozatának az első része, mely A TÉL címet kapta.

Farsang időszaka mindig is egyet jelentett a tél végi mulatozással, a bálokkal, évszázadok óta elképzelhetetlen ez az időszak az együttlét, a közösség nélkül. Most mégis otthonainkba kényszerít bennünket különös sorsunk.

Alig élnek már köztünk olyanok, akik emlékeznek még azokra az időkre, amikor a tavaszt ennyire várta már a világ. A tavaszt, amely önmagánál szinte kifejezhetetlenül többet jelent most.
Túl rügyfakadáson, túl téli ruháink elcsomagolásán. És bizony túl még azon is, hogy a tél szürkesége után vágyjuk már a napot, a színeket. Most ennél sokkal többet szeretnénk visszakapni…

Sosem esett volna még ennyire jól együtt egy korsó sör, vagy egy nagy nevetésektől és énekléstől hangos tábortűzi melegedés… De ismét csak a történelemhez, mint a legnagyobb bölcshöz fordulunk, ahogyan tesszük azt Visegrádon időtlen idők óta. Ő pedig azt mondja most is, ahogyan mindig: „Erősebbek vagytok, mint azt a legsötétebb órákban érzitek csüggedve. Minden sötétséget világosság követ, meglátjátok…”

A filmet készítette a Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület megbízásából Földi Roland.

VISEGRÁD ÉS KÖRNYÉKE TURISZTIKAI ÉS MARKETING EGYESÜLET

visitvisegrad.hu

facebook.com/visitvisegrad​

****

Vers: József Attila Tél

A verset elmondja: Gróf Péter

Hangtechnikus: Schandl Lóránt

Technikai segítségnyújtás: Danubia TV

****

ROLAND IMAGEWORKS

youtube.com/RolandImageworks​
facebook.com/rolandimagew…​
instagram.com/rolandimage…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló