Igazi sztárdömping, izzasztó edzések és hangulatos pikniksziget vár augusztus 15-ig a westend millennium tetőkertben.
Rubint Réka, Béres Alexandra, Katus Attila, Keleti Andrea, Molnár Andrea és további ismert és elismert edzők üzennek hadat a plusz kilóknak.

Július 3-án Béres Alexandra, Keleti Andrea, Molnár Andrea, Borlai Gerzson, Borsodi Balázs, Czanik Balázs és Mórádi Zsolt újságíróknak tartott bemelegítő edzésével nyitotta meg kapuit a Westend Tetőkert Sport-és Chill Terasza, amely több mint egy hónapon keresztül ingyenesen látogatható.

„Az elmúlt néhány hónap mindenkit kimozdított a komfortzónájából. Én kétféle emberrel találkoztam, voltak olyanok, akik eddig semmit sem mozogtak, de a karantén időszakában az online, ingyenes edzések miatt belevágtak, és hajlamosak voltak egy kicsit túlzásba is esni. A másik póluson a „krónikus hűtőnyitogatók” álltak, akik úgy próbálták kompenzálni az aggodalmaikat, hogy mindig csipegettek valamit” – mesél tapasztalatairól Béres Alexandra, aki az online óráit mindenképp szeretné valamilyen formában megőrizni, így is tovább építve közösségét. „A sport iránti motivációt sosem egy külső tényezőnek kell meghoznia, az elhatározásnak magunkban kell megszületnie” – teszi hozzá Szandi.

Rubint Réka amilyen tudatosan éli életét, nem csoda, hogy a karanténhelyzetből is kihozta a maximumot. A népszerű fitneszedző úgy gondolja, hogy a bizonytalanság viselte meg legjobban az embereket, az, hogy nem lehetett tudni, mikor ér véget és azt sem, hogy lesz-e folytatás.

„Néha ki kell szállni a mókuskerékből, ami rájöttem, hogy nekem nagyon nehezen megy. Állandóan hajtok, nem tudok nemet mondani, így én most az önkontrollt fejlesztettem. Együtt tanultam a gyerekekkel, sokat játszottunk, közösen ültünk le a családi asztalhoz, én készítettem a fogásokat, minőségi időt tudtam együtt tölteni azokkal, akik számomra a legfontosabbak” – mondja mosolyogva Rubint Réka, és hozzátette, sokan a karantén idején ismerték meg, amikor ingyenes online edzéseivel világszerte több mint 50 ezer embert tornáztatott meg, most pedig belföldi táborai 2-3 nap alatt betelnek.

Keleti Andrea számára is rejtett újdonságot ez az időszak, ugyanis eddig szinte nem is létezett az online térben, a rendkívüli helyzet viszont aktívabbá tette a közösségi hálón.

„Álmomban nem gondoltam, hogy két hét sem telik el és már 40 ezer követővel büszkélkedhetek a Facebookon, a táncos videóim pedig több mint 500 ezres nézettséget produkálnak. Ha ezt tudom, talán hamarabb belevágok, néha nagyon jól jön a megújulás. Ugyan sokan egyelőre a fotelből nézték végig az online táncóráimat, de a pozitív példa ragadós, aki az első lépést már megtette, könnyebben lép majd a második lépcsőfokra” – mosolyog Andi.

A Westend Tetőkert Sportteraszán Mórádi Zsolt, a TV2- Exatlon című műsorának kiváló bajnok sportolója, tízszeres senior kick-boksz világbajnok is megizzasztja majd a résztvevőket.

„Nekem kitolódott a karantén időszak, ugyanis január-februárban még Dominikán küzdöttem az elemekkel egy mesterséges izolációban, majd márciustól itthon folytatódott az elszigeteltség. 8 éves korom óta sosem volt az életemben olyan időszak, amikor több hónapot kihagytam volna a sportomban. Ez mind élsportolóként, mint sportvezetői szempontból egy teljesen új helyzet volt nekem.”

A Westend Tetőkertjében minden nap más közismert sportoló tornáztatja a sportkedvelőket: edzhetünk Borlai Gerzson planche, funkcionális óráján, izzadhatunk Borsodi Balázs deepworkjén, aerobicezhetünk Czanik Balázzsal vagy jógázhatunk Diószegi Ádámmal.

Ha pihenésre, lazításra vágysz, akkor is a Westend Tetőkertben vagy a legjobb helyen. A füves területet hangulatos pihenőzónává alakították, melynek egyik felében klasszikus pokrócos piknikező vár mindenkit, míg a füves terület másik részében napvitorlákkal fedett lounge kapott helyet raklap bútorokkal, babzsákokkal és bárral.

További részletek:
https://westend.hu/blog/esemenyek/a-kikapcsolodas-uj-hullama-a-westend-tetokertben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló