A hazai közélet hat különböző területen ismertté vált, népszerű alakja tesztelte először a Volkswagen legújabb prémium modelljét, az Arteont. D. Tóth Kriszta, Puzsér Róbert, Epres Panni, Zsidró Tamás, Cakó Kinga és Szőke Gábor Miklós.

A Volkswagen új limuzinja az érzelmeken keresztül, de a racionalitást is szem előtt tartva érkezett a felső-középkategóriába. Ebben a szegmensben Európa-szerte a céges vásárlások dominálnak, így olyan autó megalkotása volt a cél, ami megfelel a legszigorúbb járműpolitikával rendelkező cégek előírásainak is. Így született meg az Arteon, ami egy bőséges térkínálattal és magas színvonalú kényelemmel rendelkező, de karakteres formavilágú, dinamikus autó.

„Nagyon örülök, hogy a hazai közélet legnépszerűbb alakjai tartottak velünk és tesztelték a Volkswagen új modelljét, az Arteont, ami egy lenyűgöző avantgard grand turismo. Ez egyfajta vágytárgy, az érzelemre és az értelemre is hat. Divattervező mérnökök alkották, ami nem csak egy szellemes reklám szlogen, de benne van az autó eszenciája, trendet teremt, előtérbe kerül a design, és a német mérnöki precizitást is kiemeli. Nagyon jó áron érkezett Magyarországra a modell, így elérhető közelségbe került a felhasználók számára is. Bízom benne, hogy mindenkit magával fog ragadni ez az autó” – mondta Németh Balázs, a Volkswagen márkaigazgatója.

A Volkswagen számára elsődleges ügyfelei biztonsága, ezt az Arteon a különösen merev karosszériaszerkezet mellett vezetői segédrendszerek új generációjával biztosítja. Emellett a legkorszerűbb kapcsolódási felületei, interaktív hálózati kapcsolata és folyamatos internet-elérése az üzleti órákban és azokon kívül is garantálja az elérhetőséget és az információk elérését. Formáját Klaus Bischoff, a Volkswagen vezető formatervezője röviden így jellemezte: „Az Arteon a klasszikus sportautók formai elemeit a ferdehátú karosszériák térkínálatával kombinálja. Olyan avantgárd business-class gran turismo, amely egyformán szól értelemhez és érzelemhez.” Az Arteon – privát és céges használatban egyaránt – nap, mint nap újra elbűvöli nem csak tulajdonosát, használóját, hanem azokat is, akik kívülről tekintenek rá.

Fotó, forrás: Just Creative

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló