A Téli Sportágválasztóval a szervezők célja bemutatni, hogy mozogni télen is élvezetes és fontos. A Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda rendezvényén 2017. január 28-án 10-től 17 óráig több mint 20 téli sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők a Jégpalotában.

A rendezvényen a téli sportágak mutatkoznak be és lesznek kipróbálhatóak a látogatók számára. A megjelenő sportágak, szakképzett edzők segítségével, interaktív tevékenységekkel készülnek, amelyek készség- és képesség felméréstől kezdve a sportágválasztásig terjednek. Látványos bemutató eseményeken a havas-jeges sportok bajnokaival, kiválóságaival, s a jövő kiemelkedő reménységeivel lehetőség lesz a közös sportolásra is.

A sportágak és a szervezők 10 és 17 óra között várják a családokat, egyéni látogatókat ahol 3600 m2-es jégfelületen kipróbálható lesz a jégkorong, a korcsolya szakágak (jégtánc, szinkronkorcsolya, műkorcsolya, gyorskorcsolya, rövidpályás gyorskorcsolya) a bob, a bandy, a curling, a jég-korfball, a jégvitorlás és a szánkó.

A Jégpalota melletti területen mindenki tesztelheti magát síelésben, snowboardozásban, megismerhető lesz a biatlon, a sífutás és a lövészet, de a téli extrémebb sportágakkal is meg lehet ismerkedni majd testközelből. A Téli Sportágválasztón mindenki számára kiderülhet, hogy mi is az asztali curling, asztali hoki, snowshredder, airborad, snowscooter!

A kutyás sportágak sem fognak hiányozni, hiszen szinte a teljes szakági kínálat megjelenik, lesz kutyaszánhajtás/kutyafogathajtás, canicross (kutyás futás), bikejöring (kutyás terepkerékpározás) és dog scooter (kutyás tereprollerezés).

A Téli Sportágválasztó támogatói, a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon, a Renault Budapest, és a Merkapt Zrt. is élményeket adó játékokkal készülnek a rendezvényre, így mindenképpen érdemes lesz az ő kiállítói helyszínüket is felkeresni!

A szervezők pecsételő-füzettel is szeretnék minél több sportág és kiállítói aktivitás meglátogatására ösztönözni a közönséget, mellyel nem csak élményeket, hanem az ajándéksorsolásoknak köszönhetően, értékes nyereményeket is hazavihetnek magukkal a látogatók.

A rendezvény programjai mellett magas színvonalú bemutatókban is gyönyörködhetnek a látogatók és bajnokokkal találkozhatnak, akikkel közös sportolásra is lehetőség lesz.

A jégpályákon kipróbálható lesz: Airboard – Alpesi sí – Bandy – Biatlon – Bob – Curling – Gyorskorcsolya – Jégkorong – Jég-korfball – Jégtánc – Jégvitorla – Kutya fogathajtás – Kutya szánhajtás – Kutyás futás – Kutyás kerékpározás – Kutyás tereprollerezés – Műkorcsolya – Rövidpályás gyorskorcsolya – Snowboard – Snowscooter – Snowshredder – Szánkó – Szinkronkorcsolya.

A Téli Sportágválasztó, mint ahogy a Nagy Sportágválasztó rendezvények, díjmentesen látogatható, de regisztráció szükséges.

Helyszín: Jégpalota – Budapest IV. kerület, Homoktövis u. 1.

Időtartam: 2017. január 28. (szombat) 10:00 – 17:00

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló