A műsorvezető-színésznőről kevesen tudják, hogy a Csillagok háborúja megszállottja, a messzi-messzi galaxis története még a nyári esküvőjén is szerepet kapott. Minderről Liptai egy posztban is beszámolt a Facebook-on, amelyben azt is elárulja, hogy ő is ott lesz az október 16-i Star Wars in Concert, avagy a Star Wars: Egy új remény koncert- és filmshown, az Arénában.

– Hatalmas Csillagok háborúja rajongó vagyok! Nem ma kezdődött ez a történet, hanem röpke 35 éve. Még az esküvői tortánk is a Star Wars jegyében készült és a férjem mindig előáll valami kütyüvel, babával – írta Claudia.

– Sokan azt hiszik, a Star Wars szeretete amolyan fiús dolog, pedig ez a történet arról szól, hogy a fantáziának nincs határa, a jó pedig mindig szenved, de a végén győzedelmeskedik – tette hozzá a sztár.

Október 16-a nagy nap lesz a világ talán legnagyobb hatású filmsorozatának rajongói számára. Ekkor érkezik meg a Star Wars in Concert, avagy a Star Wars: Egy új remény koncert- és filmshow az Arénába. – Nekem még a csengőhangom is a főcím zene. Így nem csoda, hogy születésnapunkra két jeggyel leptek meg minket az októberi Star Wars koncert- és film showra az Arénába. Szimfonikusok, Csillagok háborúja, naná, hogy megyek! – írta Claudia.

Az Amerikában és az Egyesült Királyságban hatalmas sikert arató produkció érdekessége, hogy az 1977-ben bemutatott filmklasszikus digitálisan teljesen felújított változatát egy három emelet magas kivetítőn követhetik a rajongók. Miközben a film kockái megelevenednek, a világhírű Prágai Filharmonikus Zenekar, valamint Cristophe Eliot karmester szólaltatják meg John Williams örökéletű dallamait egy élő koncert keretében.

Fotó: Story magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló