Tölts egy felejthetetlen Nyári Vakációt Visegrádon

A teljeskörűen megújult Thermal Hotel Visegrád****superior szálloda várja a pihenni vágyó családokat, ahol minden napot megtöltenek élménnyel!

Nincs is annál jobb, mint meginni egy finom kávét reggel a Topáz bár teraszán, napközben hűsölni az Acapulco medence partján, majd elfogyasztani egy könnyű ebédet a grill teraszon, az estét pedig egy finom pohár borral vagy koktéllal megkoronázni, kellemes zenét hallgatva.

Egyedülálló élménybirodalom a legkisebbeknek

A gyermekeket az országban egyedülálló, új családi élménybirodalom várja, ahol több generáció is jól érzi magát. A háromszintes, 7 méter magas gyermekjátszó nem csupán a mérete miatt grandiózus: ügyességi pályát, az ország legnagyobb zárt beltéri csúszdáját, kézműves foglalkozásra alkalmas teret, valamint számtalan játékot rejt.

Emellett Visi Mókus és az animátorok is készülnek különféle programokkal: állatbemutató, bábszínház, interaktív gyerekkoncert, kézműves foglalkozások, de a felnőttek sem maradnak élmények nélkül: tematikus estek, különféle kóstolók, szórakoztató programok, zenés fellépők garantálják a jókedvet.

Visegrád és a környék pedig természeti és történelmi adottságai révén szintén tartalmas kikapcsolódási lehetőséget nyújt mindenkinek.

Foglalj időpontot és légy részese egy felejthetetlen visegrádi vakációnak!