Hamarosan újra eljön az a november végi szombat este, amikor immáron 5. éve összegyűlünk, hogy az ország legnagyobb fesztiválshow-ján, a TOTAL DANCE FESTIVAL-on bulizzunk egész este.

Minden évben ez az a nap amikor az önfeledt szórakozás, jókedv, a barátok, a 90-es, 2000es évek legnagyobb sztárjai és slágerei a Hungexpo legnagyobb csarnokában költöznek. Egy este nekünk is jár. Ez a mi Total Dance Festival-unk.

Tavaly 10 nappal a rendezvény előtt minden jegy elkelt, ez óriási megtiszteltetés számunkra. Köszönjük az évek óta tartó bizalmat és szeretetet! Ígérjük, hogy egyre jobb bulikkal fogunk szórakoztatni Titeket.

Így az idei évben egy minden eddiginél nagyobb sztárparádéval, új világsztárokkal és világszínvonalú látvány, fénytechnikával készülünk Nektek. Ez lesz a MEGAHITS, az idei év koncepciója és témája.

Nincs sallang, a világsztárok és korszak legkiemelkedőbb hazai sztárjai kizárólag a legnagyobb slágereikkel lépnek színpadra egy fergeteg show keretén belül. Ez a Total Dance Festival Megahits.
Sok meglepetéssel is készülünk nektek, így semmiképp ne maradjatok le!

Fellépnek a 90-es és a 2000-es évek legnagyobb külföldi világsztárjai:

Eiffel65

Cascada

Dr Alban

La Bouche

Real McCoy

Snap ft Turbo B

És a magyar élvonal képviselői:

Sipos F. Tamás

Animal Cannibals

Desperado

Dj Szatmári feat Jucus

Happy Gang

Dj André
és még sokan mások!

JEGYET VESZEK!

Bővebb információ: www.tdf.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló