Toto Cutugno ismét Budapestre látogat önálló nagykoncerttel, 75. születésnapja alkalmából. Elhozza hozzánk utánozhatatlan varázsát, az olasz dalok által közvetített hamisítatlan mediterrán életérzést.

2019. április 27.-én ismét fővárosunkban köszönthetjük a Művészt!

Toto Cutugno olasz zeneszerző, énekes. Az 1960-as évektől van jelen hazája könnyűzenei életében, mint világsztárt az 1980-as évektől jegyzik, mikor a Solo noi c. dallal megnyerte a San Remo-i dalfesztivált!

Toto Cotugno – Solo Noi

Ezt követően sorra jöttek a nagy slágerek, mint a L’italiano (Lascate Mi Cantare), a Donna Mia, Soli, amelyek meghódították Európát és a Nagyvilágot egyaránt.

1992-ben az Insimie c. dallal megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált.

Toto Cutugno- Insieme

A közel két órás koncerten elhangzanak a nagy világslágerek, mint a L’italiano, a Solo noi, a Donna donna mia, Soli, Innamorati, csakúgy, mint a Serenata vagy az Insimie c. dalok. Számos dalt ezúttal, szimfonikus zenekari kísérettel tekinthet meg a budapesti közönség.

A szimfonikus zenekart vezényli: Alterisio Paoletti Karnagy úr.

Toto Cutugno szívesen vállalta a felkérést, szinte az első szóra igent mondott, nagy örömét fejezte ki egy személyes üzenetben, mely szerint örömmel és boldogan tér vissza Budapestre ismét önálló koncerttel!

JEGYET VESZEK a koncertre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló