Ön vásárolt már gyermekének alternatív energiával működő játékot? Ha nem, jobb ha tudja, hogy ma már számos napelemmel működő tudományos játék létezik, amelyek segítségével olyan ismeretekre tehetnek szert gyermekei, hogy talán még a neves Einsteint is lekörözhetik.

A tudományos játékok fejlesztő hatásának köszönhetően, a lurkók gazdag tudással nézhetnek szembe az élet rejtelmeivel, már egészen fiatalon.

Lássuk, milyen ajándékok vásárolhatóak ebben a kategóriában…

A tudomány érvei

“Venni vagy nem venni?” – ez itt a kérdés. Nos, a válasz egyértelműen a venni. Az ilyen típusú játékok arra ösztönzik a gyerekeket, hogy megtervezzék az általuk korábban jól elképzelt tárgyakat, mint a robotokat, járműveket, és ezáltal új ötleteket ültessenek át a gyakorlatba. A mini tudorok egyszerű, ámde látványos módon fedezhetik fel a matematika, biológia, a fizika vagy a mérnöki tudományok összefüggéseit.

Játék közben megismerkedhetnek a modellépítés folyamatával, fejleszthetik problémamegoldó képességüket, a kezek motorikus funkcióit és a kézügyességüket. Remek oktató játék, plusz támogatja a lurkók képzelőerejének kibontakozását és gyakorlati képességüknek fejlesztését. A STEM (Science, Tech, Engineering, Math) tudás megkönnyíti a tanulást, és megismertet a jövőbeni technológiákkal is.

Green Life

Ki hinné, hogy már gyermekeink is megtapasztalhatják a fenntarthatóság alapfogalmait? A napelemes oktató játékokkal egy lépéssel közelebb kerülhetnek a definíció lényegéhez. Az alternatív energiával működő játék összeszerelése megismerteti gyermekeinket a technológiai “zöld” világgal. Például egy napelemes játékautó akksija 4 perc alatt feltölt.

Lássuk be, frappáns ötlet a környezetbarát játékok ajándékozása.

Tudor kategóriák

A 3D-s fa puzzle játékok már kaphatóak napelemes verzióban is. A gyermek építési munkálatait követően “zöld módban” működtetheti játékát. A puzzle témában fellelhető például a repülő és a szélmalom.

Aztán ott vannak a szimpla építésre szánt modellek, amelyeket szintén kaphatunk “green” és egyszerű kiadásban is. Meglátja, a mini mérnökök kedvenc elfoglaltsága lesz, hogy buldózert, Solar robotot és egyéb járműveket építsen.

Végül, de nem utolsó sorban kiemelhetőek a leginkább tudományos jellegű témakör vagy egy-egy szakma ismereteit összefogó, oktató játékok. Mit szólna, ha gyermeke kívülről fújná egy mechanikus műhely összes elemét? Körülbelül 250 cserélhető alkatrésszel és 50 különböző szerkezettel pofás kis műhely építhető! Ha igazi tudóssá szeretne válni a kis zseni, akkor a Clementoni Tudományos mikroszkóp vagy az Anatómia laboratórium, oktató játékszett lesz a megfelelő választás számára!

Gondoljon gyermeke jövőjére már most, és válasszon a Szoti játékbolt “tudor” oktató játékai közül!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló