A mozgásszervi betegségek esetében kifejezetten hatásosnak számító gyógyvíz és a gyógyászati kezelések széles választéka várja a mosonmagyaróvári Flexum Thermal & Spa vendégeit. A gyógyfürdő területén és közvetlen közelében többféle színvonalas szálláshely is található.

A mozgásszervi betegségek rengeteg embert érintenek, különösen az idősebb korosztályból. Magyarországon abból a szempontból szerencsés helyzetben vagyunk, hogy országszerte számos gyógyfürdő található, ahol a gyógyvizes fürdőzés mellett olyan kezelések is igénybe vehetők, amelyek kifejezetten hatékonyak ennél a betegségcsoportnál.

Akik a mozgásszervi betegségüket kúrálnák egy üdülés keretében, azoknak bátran ajánlható Mosonmagyaróvár és az ottani – közelmúltban megújult – Flexum Thermal & Spa fürdőkomplexum.

Egyszerre modern és nagy múltra visszatekintő fürdőről van szó, hiszen a Mosonmagyaróváron feltörő termálvíz 1967 óta hivatalosan is gyógyvíznek számít. A mai fürdő elődje pedig már 1973-ban megszerezte a gyógyfürdő titulust.

A 2000 méter mélyről, 74 Celsius-fokosan feltörő víz fő javallati területét éppen a mozgásszervi betegségek jelentik. Ezek közé tartoznak a degeneratív csont- és ízületi bántalmak, az idült, gyulladásos izom- és ízületi betegségek, továbbá a baleseti eredetű mozgásszervi bántalmak utókezelése is.

A gyógyvizes fürdőzés hatását a különféle kiegészítő kezelések megsokszorozhatják. Ezért jó hír, hogy a Flexum Thermal & Spa kínálatában megtalálhatók az egészségbiztosító által támogatott fürdőgyógyászati kezelések. Így például a gyógyvizes kádfürdő, a víz alatti vízsugármasszázs, a víz alatti csoportos gyógytorna, a súlyfürdő, a szénsavas kádfürdő, az iszappakolás (hévízi iszappal), vagy éppen a gyógymasszázs.

Sőt, még ezen felül is számos, a mozgásszervi problémák esetén alkalmazható gyógyászati kezelés is elérhető a fürdőben. Ilyen például a Bemer-terápia, a galvánkezelés, az iontoforézis, az ingeráram kezelés, a TENS és ultrahang kezelés.

A fürdőben lehetőséget biztosítanak szakorvosi vizsgálatra, ahol a betegek számára személyre szabott kezelési tervet állítanak össze. Ide kattintva megtalálhatja fürdő gyógyászati kezeléseinek árlistáját, itt pedig az egy- és kéthetes kúracsomagokról olvashat további információkat.

A távolabbról érkező vendégeknek a szállásra sincs gondjuk Mosonmagyaróváron, hiszen a fürdő területén és közvetlen közelében többféle szálláshely is a rendelkezésükre áll.

A saját termálmedencével is rendelkező Aqua Hotel Termál akár a családos vendégek számára is bátran ajánlható. A 2018-ban átadott Aquasol Resort butikhotel csak pár perces sétára található a termálfürdőtől és egy igazi kis gyöngyszemnek számít a belváros szívében.

Sőt, augusztus 19-től tovább bővült a Flexum Thermal & Spához kapcsolódó szálláshelyek köre, ugyanis újra megnyitja kapuit a Thermal Hotel Mosonmagyaróvár . A szállodában 47 kétágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére.

Mindegyik szálláshely kedvező árú csomagokkal várja a vendégeket. A két éjszakástól kezdve a hosszabb tartózkodást magukban foglaló ajánlatokig bezárólag széles a választék. Az egyedi igényeinek megfelelően mindenki találhat köztük vonzó csomagot.

Az Aqua Hotel Termál csomagajánlatairól itt, az Aquasol Resort ajánlatairól ide kattintva , az újranyitó Thermal Hotel Mosonmagyaróvárról pedig itt talál bővebb információkat.

A cikk megjelenését a Flexum Thermal & Spa támogatta.

Forrás: termalonline.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló