Minden eddiginél erősebb line uppal várja a fesztiválozókat a nyolcadik STRAND Fesztivál.

A MOL Nagyon Balaton és a VOLT Produkció kiemelt jelentőségű eseményére az eddig bejelentett Parov Stelar

Timmy Trumpet

Martin Solveig

 és Milky Chance 

után olyan nemzetközi sztárfellépők érkeznek, mint a szupertehetséges és gyönyörű brit énekesnő, Ellie Goulding,

a kanadai pop-punk egyik legütősebb csapata, a SUM 41,

a brit DJ-producer, Wilkinson,

valamint a szintén angol drum and bass – electrohouse titán, DJ Fresh, de természetesen a legnépszerűbb magyar előadók is elfogadták a szervezők felkérését.

Már biztos, hogy lesz Halott Pénz, Wellhello, Irie Maffia, Bagossy Brothers Company és Horváth Tamás koncert, újra együtt lép színpadra a megállíthatatlan Majka és Curtis páros, és az idén mindössze néhány fellépést vállaló Tankcsapda is gigantikus zúzdára készül Zamárdiban.

Az augusztus 18-án induló, és egészen augusztus 22-ig tartó STRAND azonban túlmutat a zenei fesztiválok kínálatán. “Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a hozzánk látogató közönség nem csak a koncertek miatt érkezik Zamárdiba. A Balaton közvetlen közelsége mellett nagy erősségünkké váltak azok a nappali, vidám, kreatív, inspiráló programok is, amelyek már a korai órákban elkezdődnek, és minden fesztivállátogató számára izgalmas kalandokat ígérnek. Idén ezen a téren is rengeteg újítással és meglepetéssel készülünk. Tavaly három este is ki kellett tennünk a “megtelt” táblát, és már most látjuk, hogy ebben az évben minden eddiginél nagyobb az érdeklődés a STRAND iránt!” – árulta el Lobenwein Norbert, a fesztivál alapító-főszervezője.

A STRAND Fesztivál early bird jegyei rekordidő alatt elfogytak, de kedvezményes belépők és bérletek továbbra is kaphatók a www.strandfesztival.com oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló