Boldog utolsó előtti hetet mindenkinek! Jövő hétvégén 10. Rosalia Fesztivál a Ligetben, de addig is még annyi, de annyi mindent szeretnénk elmondani nektek! Mai híreink közt akad minden, ami a Rosalián is akadni fog: piknik, a legtutibb rosék, és persze buli.

Kétszemélyes boldogság

„A nap legjobb része, amikor te és én mi leszünk!” – mondta egykor Micimackó. Legyen ez így a Rosalián is, amikor te és ő részesei lesztek egy tökéletes nyári napnak. Gyere, játssz és nyerd meg ennek a tökéletes napnak az egyik elengedhetetlen kellékét, a 20, gazdagon telepakolt Liget kosár egyikét! Lesz benne minden, ami egy kellemes piknikezéshez szükséges: behűtött rosé, napszemüveg, napozó spray, baseball sapkák, hűtőtáska, szendvics és desszert két személyre, egy kis olvasnivaló is és még sok minden más is.

Bajnok rosék a Rosalián   

Bár a Magyar Posta nemrég búcsút intett a táviratnak, mi most némi nosztalgia nevében felidézzük a stílust. A VinAgora Nemzetközi Borversenyről jelentjük: Szentpéteriék Néró roséja nyerte a verseny legjobb roséjának járó Champion díjat. STOP. Gálék Anna Rosája a legjobb gyöngyözőbornak járó Champion díjat. STOP. Gálék vitték a legjobb magyar Pinot noir fajtabor díjat is. STOP. Mindhárom bor, további 7 aranyérmes és 10 ezüstérmes tétel társaságában kóstolható lesz a Rosalián. STOP.   

Zene, tánc, végre buli!  

Három nap önfeledt szórakozás a könnyű-, világzene és a népzene jegyében. A Magyar Zene Háza Színpad gazdag kínálattal készül, igazi nyári borozgatós és bulizós hangulat szórakoztatja majd a vendégeket, esténként feledhetetlen utcabállal zárva a napot. Random Trip, Kéknyúl, Muzsik és Volkova, Odett, csak hogy néhányat említsünk a fellépő művészek közül, akik nagy izgalommal várják, hogy végre újra színpadra léphessenek. 

Borok #csakazértis

Rosalia – Rosé és Pezsgő Liget
Nincs szebb szín a rosénál!
2021. július 2-4.
Helyszín: Budapest, 14. kerület, Városliget, Vajdahunyadvár mögötti árnyas rét

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló