Helyszín: „H 13” 1085 Budapest Horánszky u. 13.

Időpont: 2018. október 13. -14. (szombat – vasárnap)

A szervezők szeretettel várják a pszichoterápiás egyesületek, valamint a társszakmák képviselőit, orvosokat, pszichológusokat, pedagógusokat, óvónőket, mentálhigiénés szakembereket, szociális munkásokat, valamint mindenkit, akit érdekel a rendezvény.

A konferencián előadások, workshopok és kerekasztalbeszélgetés keretében szakemberek és meghívott előadók segítségével lehet körbe járni a lelki egészséghez vezető utak témakörét.
A konferencia akkreditált, szakmabeliek kredit pontokat is kapnak.

A teljes program és a jelentkezési lap megtalálható a www.lelkiegeszsegert.hu honalapon.

A konferencián hallhatók előadásokat a hit és az elme gyógyító erejéről, a boldogság lelki egészségvédő hatásáról, a családtörténeti tudás fejlődésre gyakorolt jelentőségéről, a transzperszonális pszichoterápiáról, az egyéni és a családi lelki egészség kapcsolatáról, a problémás internethasználatról, a függőségek kezeléséről, arról, hogy milyen nehézségeket élnek meg a munkájuk során a lelki egészségvédelem terén dolgozó szakemberek.
A workshopokon betekintést lehet nyerni a kincskereső meseterápiás- és a katarzisz komplex művészetterápiás módszerekbe.
A konferencia résztvevőit mindkét nap kávészünettel, szombaton este állófogadással és bárzongora esttel várják a szervezők.

A konferencia előadói:
prof. dr. Tringer László, prof. Péley Bernadette, dr. Antalfai Márta, dr. Szvatkó Anna, dr. Rigler Ilona, Némethné Balogh Katalin, Orosz Katalin, dr. Komlósi Piroska, dr. Pilling János, dr. Szautner Erika, dr. Koronczai Beatrix, dr. V. Komlósi Annamária, Fábiánné Harkácsi Judit, dr. Kalóczkai Andrea

A workshopok vezetői:
Bátorfi Andrea, Lőrincz Andrea, Török Gabriella. Lentulay Edina, Rajnik Mária, Szűcs Fatin Fanni, Hamar Zoltánné Bede-Fazekas Enikő, Torma Zita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló