A Táncdalfesztiválok legendás, nagy korszaka 1969- ben véget ért! Egy aranykor lezárult, hogy 50 év múltán egy világszínvonalú show formájában újjászülessen az Arénában.

Az elmúlt két évben, fél évszázad után újra eredeti szimfonikus hangszerelésükben szólaltak meg a Fesztivál legnagyobb slágerei. Teltházas koncerteken állva ünnepelt a közönség. Öröm és boldogság sugárzott az arcokról. Elragadtatott kommentek méltatták a show-t.

Az első 50 éves Táncdalfesztivál koncert-tel a korszakalkotó 1966-67-es Táncdalfesztiválok emlékét idézték meg a szervezők, ezt követően az 1968-as év slágereit hallhatta régi fényükben tündökölve a közönség, az idei 2020-as show pedig egy legendás aranykor lezárásáról emlékezik meg, amikor is egy időre véget ért a Táncdalfesztiválok diadalmenete.

A történelmet megismételve az 50+éves Táncdalfesztivál koncertshow is búcsúzik a közönségtől, utoljára kínálva alkalmat a műfaj kedvelőinek, hogy egy világszínvonalú,  szimfonikus szinpadi show keretében még egyszer részesei lehessenek egy feledhetetlen időutazásnak.

Azok számára pedig, akik még csak gondolatban születtek meg a mára már legendás Táncdalfesztiválok idején, igazi retró csemegének számít ez a koncert, ahol a 21. század látványtechnikai elemei és az egykori, páratlanul igényes hangzásvilág gondoskodik róla, hogy egy feledhetetlen színpadi show formájában elevenedjenek meg „Azok a csodálatos hatvanas évek”. 

Ajándékozzon Karácsonyra Táncdalfesztivált  és jöjjön el Ön is családjával!

Fellépnek: Zalatnay Sarolta, Késmárky Marika, Poór Péter, Soltész Rezső, Dobos Attila, Solymos Tóni, Koós Réka, Csonka András, Muri Enikő, Vastag Tamás, Ambrus Rita és Derzsi György

Műsorvezetők: Gálvölgyi János és Koltai Róbert

Előzenekar: The BlackBirds – Live Beatles Show

Közreműködik a Táncdalfesztivál 60 tagú szimfonikus zenekara és a Stúdió11 Ensemble

Vezényel: Wolf Péter

Rendező: Meskó Zsolt

Producer: Tóth Mária 

JEGYET VESZEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló