„Könyörgöm, akasszuk fel” “Nem szabad félni!” „Kész a csapat”

Olyan szlogenek, amiket mindenki ismer, köszönhetően a legendás film, és a nagyszerű musical sikerének.

Most Gödöllőn verődik össze a gyerekek csapata, akik eleinte lopnak, fosztogatnak, miközben menekülnek egy kegyetlen világból, amit a felnőttek rontottak el. Majd egy igazi közösséggé válnak. A gödöllői előadásban hangsúlyosan áll szemben a két világ, amit az Egyenruhás illetve Simon Péter képvisel.

A ma is aktuális darab egyaránt szól a választás felelősségéről, a közösségi élményről, a humánumról, a diktatúráról, az áldozatokról és Rólunk.

Helyszín: Gödöllő Főtér

Időpont: 2019. augusztus 17. és 18. 20.30

Az előadás szabadtéren, egy szokatlan színházi térben kerül bemutatásra, Gödöllő Város Főterén, ahol most először látható színházi előadás. A rendezés kihasználja a tér adottságait, hiszen a színpad mellett fontos szerepet kap a környezet (a játszótér, a növényzet, az épületek oldala és teteje). Fontos jelenetek játszódnak a nézőtéren is a nézői élményt nem zavarva.
Az előadásban 32 gödöllői és környékbeli gyermek szerepel 6-13 éves korig, akiket közel 20 felnőtt szereplő egészít ki. Bár az előadás félplayback módon kerül bemutatásra, a történet egy adott pontján többféle hangszer is megszólal élőben a legváratlanabb helyeken. 

Bővebb információ: www.facebook.com/gofme

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló