2021 őszétől Güttler Károly és Ágh Norbert olimpikonok veszik át az Aquaworld Úszóakadémia szakmai irányítását.

Az újpesti élményfürdőben 2014-ben Kovács Ágnes, olimpiai bajnok úszónő szakmai irányításával alakult meg az Aquaworld Úszóakadémia, amely az elmúlt 7 év alatt sok ezer gyermekkel és felnőttel szerettette meg az úszás szépségét. Oktatási programjának alapmottója a játékosság, az élmény alapú oktatás volt, amely szemlélet a jövőben is megmarad!

„Szeretném megköszönni Kovács Ági eddigi kiváló munkáját és nagyon sok sikert kívánunk neki az új kihívásokhoz! A jövőnket illetően pedig abszolút bizakodóak vagyunk, ugyanis a főpróbát a nyáron már sikeresen megtartottuk! A Güttler – Ágh páros által szervezett nyári táborok után rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a szülőktől, így két remek szakemberrel a sorainkban optimistán várjuk az Úszóakadémiánk szeptemberi „újra” indulását is!  – nyilatkozta Sívó Roland, létesítmény igazgató”   

Bemutatjuk az Aquaworld Úszóakadémia új vezetőit

Güttler Károly

Güttler Károly 

Európa-bajnok, kétszeres olimpiai és világbajnoki ezüstérmes magyar mellúszó, a világ legjobb úszója 1993-ban, a Magyar Úszó Szövetség elnökségi tagja, a Magyar Úszó Szövetség utánpótlás bizottságának elnöke, a Güttler – Ágh Úszóiskola szakmai vezetője.

Ágh Norbert

Ágh Norbert 

Sokszoros magyar bajnok, magyar válogatott olimpikon, többszörös amerikai bajnok úszó, az 1988. évi olimpiai csapat tagja, sportmenedzser.
A Güttler – Ágh Úszóiskola alapítója és általános vezetője, valamint a Magyar Élet és Vízimentő Szakszövetség alelnöke.

Bővebb információt az úszásoktatások időpontjairól, induló csoportokról a www.uszoakademia.hu weboldalon találtok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló