Érdekes, vidám, zenével megfűszerezett interaktív online beszélgetésre invitál Mahó Andrea, Jászai Mari-, eMeRTon- és Artisjus díjas színész/énekes/ és Madár Tímea, pszichológus, hipnoterapeuta.

 „Az elmúlt és a mostani  vírusos periódus sajnos sok  szomorúságot tartogatott és úgy néz ki, hogy még egy ideig sajnos tartogat számunkra. Rettenetesen megvisel az egyre közelebbi  ismerősök, barátok, kollégák „pozitív teszteredményei” és még jobban azok a halálesetek, akiket személyesen ismertem. Ezúton is mindenkinek teljes felépülést kívánok!

Nem  élek rettegésben és félelemben, de amennyire lehet óvatos vagyok és  reménykedem, hogy mielőbb megoldódnak a gondjaink. Roppant fontosnak tartom a kapcsolatot a közönséggel, hiszem, hogy a kultúra, a zene, a vers, egy jó beszélgetés… a kikapcsolódás jótékony hatással van ránk és szerintem  most  nagyon nagy szükségünk van rá.”-mondta a művésznő.

A  beszélgetés  alatt  kiderül, hogyan is tudnánk minél több vidámságot belecsempészni a mindennapokba. A kérdésekre a válaszok roppant egyszerűek vagy mégsem? 🙂

Vajon létezik jó recept a  boldogságra, vidámságra?

Mit ér az életünk nevetés és zene nélkül?

Milyen stratégiák lehetnek eredményesek stressz esetén?

Az egyáltalán nem rendhagyó interaktív esemény alatt  a mély pillanatok mellett sok  nevetésre is számíthatunk.

És ami a legfontosabb, hogy ki sem kell mozdulni otthonról, csak annyit kérünk, hogy úgy öltözz fel, mintha valóban kimozdulnál otthonról!

Ahhoz, hogy a hang minősége  megfelelő legyen, jó internet kapcsolatra lesz szükség. Tarts velünk Te is!

Jó szórakozást kívánunk! 🙂

Bővebben: facebook.com/events/393572385007919

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló