A Vihar előtt az Oscar®-jelölt író-rendező Steven Knight és az Oscar®-díjas producer Greg Shapiro filmje, főszerepben az Oscar®-díjas Matthew McConaughey-vel és Anne Hathaway-jel. 

A háborítatlan, égszínkék tengerrel körülvett trópusi szigetet a legtöbben nyaralóparadicsomként ismerik, kivéve Baker Dillt (Matthew McConaughey), a sokat látott, harmincas éveiben járó hajóskapitányt, aki abból él, hogy kellemetlen turistákat visz sporthorgászni „Serenity” névre hallgató ikermotoros hajóján. Egyetlen valódi társa az őszülő, középkorú elsőtiszt, Duke. Mindez mellett a kapitány  megszállottan próbálja elfogni azt a mitikus kékúszójú tonhalat, amely folyton megszökik előle.

Egy nap a semmiből felbukkan Dill ex-felesége, Karen (Anne Hathaway), aki évekkel ezelőtt elhagyta egy gazdag, folyton úton lévő üzletember kedvéért, és most egy ajánlattal keresi fel. Dill hamar átlát a szitán: Karen azt akarja, hogy vigye el a férjét horgászni, itassa le, és lökje a tengerbe, hogy a cápák martaléka legyen, cserébe a nő fizet tíz millió dollárt. Dill elsőre hallani sem akar az ötletről, de ahogy telik az idő, elkezdi átértékelni az ajánlatot, és lassan rájön, hogy nem minden az, aminek látszik..

Főszereplők: Matthew McConaughey, Anne HathawayDiane Lane

Műfaj: dráma, thriller

Rendező: Steven Knight

Magyarországi mozipremier: 2019. január 31.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló