Mi járhat egy virsli fejében? Vagy hát… mi járna, ha volna feje? Történetünk hőse, Frank (eredeti hangja: Seth Rogen) a lét alapkérdéseit kutatja: várja, hogy megvásárolják végre, és boldog révbe érjen… mert fogalma sincs róla, hogy a virsliket megeszik.

Így aztán, amikor kiesik egy bevásárlókosárból, hosszú, veszélyes útra indul, hogy visszajusson a saját hűtőpolcára, mielőtt kezdődik a nagy, július 4-i roham.

Út közben összeismerkedik pár felelőtlen virslitárssal (akik semmi másra nem vágynak, minthogy hotdogkiflikkel szexelhessenek) és másféle lényekkel: sütikkel, zöldségekkel és egyéb édes vagy keserű ételtársakkal.

A polcokon túl pedig várja őt, az étel értelme…

Seth Rogen, James Franco, az Itt a vége szinte összes alkotótársa és kiváló színészek csapata egy Pixar-kinézetű, de súlyosan korhatáros animációs filmet készített, mely tele van szexszel, erőszakkal és a romlottság minden más formájával: még ételorgia is helyet kapott benne: elkészült az évtized legdilisebb filmje!


Eredeti hangok: Seth Rogen, Kristen Wiig, James Franco, Jonah Hill, Salma Hayek, Edward Norton, Paul Rudd, Bill Hader, Michael Cera, Danny McBride.

Zene: Walter Murphy. Írta: Evan Goldberg, Kyle Hunter, Seth Rogen, Ariel Shaffir.

Rendezte: Greg Tiernan, Conrad Vernon.


Mozibemutató: 2016. augusztus 18.

Eredeti cím: Sausage Party

Színes, szinkronizált amerikai film

Gyártó: Sony Pictures Animation.

Játékidő: 89 perc

Korhatár: 18

virsliparti_jelenetfoto-27

virsliparti_jelenetfoto-28

virsliparti_jelenetfoto-29

virsliparti_jelenetfoto-26

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló