Rendhagyó extrém metal est az Akvárium Kiss Hall-ban, ahol a Watch My Dying és az Omega Diatribe házigazdáskodásával, a budapesti füstös, stoner brigád, a RED SWAMP lesz a vendég!

Kötelező program a fővárosi és vidéki underground metal arcoknak, Budapest szívében.

<<<<<<<<<>>>>>>>>>

▶ WATCH MY DYING:
Az 1999-ben alakult Watch My Dying a tavalyi szünet után jubileumi évet tart. Régi albumok újrakiadásával, fesztiválfellépésekkel, születésnapi nagykoncerttel, és a megszokott zenekaros pólók és merch cuccok mellett saját márkájú kézműves szappan megjelentetésevel ünnepeltük a kerek dátumot. Az év hátralévő részét végigkoncertezzük, és emellett új dalokon dolgozunk. Az akváriumos rendezvényre a megszokott “bestof” dalok helyett egy kevésbé nyilvánvaló, elmélyültebb műsorral készülünk.
∎ Weboldal:
http://www.watchmydying.com
∎ Facebook:
https://www.facebook.com/watchmydying

▶ OMEGA DIATRIBE:
Az underground szerelmeseinek minden bizonnyal nem kell bemutatni a budapesti Omega Diatribe zenekart, akik zord és agresszív zenéjükkel valósággal berobbantak a hazai köztudatba 2012-ben a debütáló Iapetus c. lemezükkel. Az ezt követő Abstract Ritual c. lemezük csak megerősítette a pozíciójukat a hazai szcénában, Kevin Talley-vel (ex-Suffocation/Six Feet Under/Chimaira) a dobok mögött.
Számtalan hazai és európai turné után a zenekar tavaly megjelent Trinity című harmadik lemeze nem kisebb porduceri név szárnyai alatt készült, mint a dán Tue Madsen-é (Meshuggah/Ektomorf/Suicide Silence), akinek kiváló munkája végett a zenekar első helyen landolt az ‘Év legjobb stúdióprodukciója’ kategóriában a HangSúly Zenei Díjon,
továbbá elnyerték az ‘Év koncertzenekara’ titulust is. Aki koncertjükön jár, minden bizonnyal egy maradandó élménnyel távozik a helyszínről. Nem lesz ez másképp az Akváriumos koncert esetében sem!
∎ Weboldal:
http://www.omegadiatribe.com
∎ Facebook:
https://www.facebook.com/omegadiatribe

▶ RED SWAMP:
Red Swamp Magyarország egyetlen szmóker-metal zenekara: mocskos déli stoner cuccról van szó, ahol a Pantera súlya keveredik a Down dallamosságával, Sabbathos füstköntösben, Clutchos lendülettel. A banda jövőre lesz 5 éves és már a harmadik nagylemezükön dolgoznak, a Tiszassippi és Desertdrive albumaik itthon és külföldön is elismerő visszhangot kaptak. Talentométer fődíjasok, Éter Feszt díjazottak, Hangfoglaló támogatottak, Wacken Metal Battle veteránok. Féktelen, közvetlen és hangos koncertjeikről ismertek, ahogy azt már jó pár külföldi és magyarországi fesztivál és klub megtapasztalhatta.
∎ Facebook:
https://www.facebook.com/redswampband

Helyszín: Akvárium Klub, Kishall

Időpont: 2019. november 29.

JEGYET VESZEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló