A világ legjobb illuzionistái újra együtt, egy vadonatúj produkcióban

A varázslatos elit csapat Luis de Matos, Darcy Oake, Yu Hojin, James Mores és Enzo Weyne közreműködésével a C’est la Magie néven debütáló új show-val lép színpadra 2023 februárjában a budapesti BOK Csarnokban.

A közönség tökéletes és „halálos” trükkökkel teli showra számíthat,

lesz színpadi illúzió, gondolatolvasás és lélegzetelállító bűvészmutatványok a közönség bevonásával. Az előadás képzeletünk határait feszegeti, és egy olyan világba kalauzolja el a nézőket, ahol nehéz megállapítani mi a valóság, és mi az illúzió.

A C’est la Magie egy olyan vadonatúj produkció, amelyben napjaink öt legjobb illuzionistája együtt szerepel.

A színpadi mágia hagyományát újszerű megközelítésben láthatjuk viszont, ami a legújabb technológiák és fényhatások alkalmazásával, lenyűgöző díszletekkel és jelmezekkel teszi felejthetetlenné az élményt.

Luis de Matos

Portugáliából származik, számos díj nyertese, többek között az „Év Illuzionistája”, a Merlin-díj és a Devant-díj nyertese. Egy olyan trükkjével szerepel Guinness Rekordok Könyvében, amelyet 52 000 néző előtt mutatott be egy portugál futballstadion megnyitóján.

Darcy Oake

A fiatal kanadai az America’s Got Talentnek köszönhetően vált világhírűvé. Fellépett II. Erzsébet királynő 90. születésnapi partiján, és annyira elbűvölte a királyi családot, hogy később egy zártkörű vacsorára is meghívást kapott.

Yu Hojin

A csapat legfiatalabb tagja a 2012-es FISM Stage Grand Prix győztese és az “Év bűvésze” díj nyertese. A mesteri manipulátor és közönségkedvenc Dél-Koreából származik, és jelenleg az idei America’s Got Talent versenyzője.

James More

Az Egyesült Királyságból származó, jól ismert illuzionista a Britain’s Got Talent történetének leglézettebb előadásával szerzett magának hírnevet. YouTube-videói a legtöbbet megosztott videók közé tartoznak. A karizmatikus illuzionista évek óta lenyűgözi a világot előadásaival.

Enzo Weyne

Az egyik legaktívabb illuzionista, aki a világ több mint 30 országában lépett fel. Franciaországból érkezik Prágába, és a “Legjobb bűvész show” és a “Madrake D’OR” díj nyertese.

A C’est la Magie című előadás magyar tolmácsolásban lesz látható Budapesten a BOK Csarnokban, 2023. február 2-5. között több időpontban.

JEGYET VESZEK!