MINDENHOL JÓ, DE LEGJOBB SOPRON!

Sopron a soproni borvidék központja, „a leghűségesebb város”, Magyarország egyik legrégebbi városa, a határhoz való közelsége miatt pedig jó kapcsolatot teremt hazánk és nyugati szomszédunk, Ausztria között. Műemlékekben a második leggazdagabb település Magyarországon.

Sopronban a lehetőségek tárháza végtelen!

Családokat, romantikára vágyókat és sport iránt érdeklődőket is várja Sopron és környéke. Többek között az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpont és Vadasparkkal, bobpályával, a fertőrákosi Kőfejtő és Témaparkkal, kastélyokkal határon innen és túl, a Harrer Csokoládmanufaktúrával, a St. Margarethen-i Familyparkkal. Baráti társaságoknak kiváló program a helyi kézműves söröket megízlelni, valamint mindenképp érdemes megkóstolni a remek soproni borokat is. Kétkerekűre pattanva a Fertő-parti kerékpárút mentén is számos látnivaló felfedezésre vár. Egy szó, mint száz, a lehetőségek tárháza végtelen!

Az immár 40 éves Hotel Sopron pedig kiválóan helyszín, ha több napra érkeznél!

Feszített víztükrű medence, különleges gasztronómia, izgalmas játéktér várja a kicsiket és nagyokat. Kicsit hűvösebb idő esetén sincs csüggedésre semmi ok, számos beltéri szolgáltatással várja a vendégeket a szálloda. Sky Wellness részlege jakuzzival, szaunákkal, edzőteremmel kecsegtet. Szobáinak száma 104, számos szobatípus és lakosztály várja az vendégeket.

Érdemes a weboldalon szemezgetni, hiszen a születésnapi akciók keretén belül számtalan kedvező lehetőséget találunk.

DUPLA KALAND: FAMILYPARK & VADASPARK  

Mókából és cukiságból nem lesz hiány!

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, a Familypark és a soproni Erdő Háza Ökoturisztikai Látógatóközpont és Vadaspark felejthetetlen időtöltést kínál minden kalandvágyó kisebb vagy nagyobb felfedezőnek egyaránt!

Bővebb információ

OLD TIMER AKCIÓ

soproni programok

Nálunk a korral Ön csak jobban jár!

A Hotel Sopron**** szenzációs ajánlata 60 év feletti vendégeink számára minimum 4 éjszakás tartózkodás esetén 20% kedvezményt biztosítunk a napi árainkból Premium szobák foglalása esetében.

Bővebb információ

IDÉN TÖLTI A 40-ET? 2X 20%-OT KÍNÁLUNK!

1983-ban született? NÁLUNK EGÉSZ ÉVBEN SZÜLETÉSNAPJA VAN! 

40 éves a Hotel Sopron, ünnepeljünk együtt! Foglalja le szállását hozzánk és így 2 x 20% kedvezményben részesül. Foglalását 20% kedvezménnyel biztosítjuk, valamint megajándékozzuk 1 db 20% kedvezményre jogosító kuponnal.

Bővebb információ

KIKAPCSOLÓDÁS BÉCSBEN

Fedezze fel a Császárvárost a Hotel Sopronnal!

Utazzon vonattal kényelmesen, gyorsan és kötöttségek nélkül, sőt a bécsi tömegközlekedést az S- Bahn vonatain is díjmentesen biztosítjuk! Az utazás egyénileg történik, menetrendszerinti járatokkal.

Bővebb információ

Bővebb információ: www.hotelsopron.hu