Az osztrák Cari Cari is érkezik az idei VéNégy Fesztiválra

Különleges zenei utazásra hív a Cari Cari, akik a jubileumi VéNégy Fesztivál nyitónapjára érkeznek Nagymarosra.

Szárnyalás a zene hullámhosszán, Cari Cari a Dunakanyarban!

Az osztrák duót Stephanie Louise Widmer és Alexander Köck alkotja, sokak szerint az egymásra találásuk az égben köttetett.
A párost Barcelonában, a Primavera Sound Festivalon fedezték fel, szürreális koncertjükkel még a The Rolling Stones Magazin munkatársait is levették a lábukról, úgy is jellemzik őket, mint a “The Kills és The XX szerelemgyerekét”, egy “csipetnyi Moricconeval” és a “Cat Power nyers erejével” megfűszerezve. Műfajilag nehéz őket bekorlátozni, elsősorban indie-rockot játszanak, de szabadon merítenek a különböző zenei stílusok közül, saját érzéseiket, vágyaikat, gondolataikat transzformálják át dallamokká.

Új albumuk egy vízió arról, hogy milyennek kellene lennie a világnak.

Új albumuk, amely a ‘Welcome To Kookoo Island’ címet viseli több mint egy egyszerű zenei album, egy vízió, utópia arról, hogy milyennek kellene lennie a világnak. Ahogy korábban nyilatkozták, ahhoz, hogy valósággá válhasson, első lépésként álmodnunk kell róla.

Hallgassatok bele az albumba 👉 ITT

Szabadlelkű barátaink, gyertek és éljük meg együtt a feltételek nélküli szabadságot, a boldogsággal teli létezést, teremtsünk együtt egy szebb világot!💛

Jegyek:

Napijegyek 7 000 Ft-ért csak a készlet erejéig – 80%-a már ELFOGYOTT‼
Bérletek március 12-ig 20.000 Ft-ért! ⛺Diákoknak 🎁AJÁNDÉK kempingbérlettel!🎁

Jegyvásárlás!

További programok 👉 ITT