Egyedülálló élmények és szórakozás – Madame Tussauds Budapest

51 magyar és nemzetközi figurával várja a látogatókat a Madame Tussauds Budapest. A földkerekség 24. Madame Tussauds produkciója a belvárosi Palazzo Dorottyában nyílt meg. Napjaink magyar hírességei közül Palvin Barbara világhírű modell és Hosszú Katinka olimpiai bajnok viaszmásával találkozhatnak az érdeklődők. Rajtuk kívül sztárokat, a történelem, a kultúra és a tudomány legismertebb alakjait rejtik az attrakció termei.

Az attrakcióban 17 magyar vonatkozású hírességgel találkozhatnak a látogatók, akik testközelből találkozhatnak a legnagyobb hollywoodi sztárokkal, híres énekesekkel, művészekkel, történelmi személyiségekkel és sportcsillagokkal. 

Közös fotót készíthetnek velük, megismerhetik életük egy-egy ikonikus pillanatát.

Kizárólag Budapesten találkozhatnak a látogatók Bud Spencer, Chuck Norris és Peter Falk élethű másaival, ezeket sehol a világon nem mutatták még be.

Középpontban Budapest:  a főváros nemcsak helyszíne, hanem inspirálója is a kiállításnak: a tárlat belső tereiben számos hazai ikonikus épület és műemlék jelenik meg. 

Átsétálhatunk a Budai Váralagúton, sztárokkal „randevúzhatnak” a Duna-korzón, és elmerülhetnek a gyógyfürdők különleges világában is. 

Az egyedülálló installációk egyaránt tükrözik a főváros és Magyarország örökségét és hagyományait.

Ajándékozz Madame Tussauds élményt!

Örömmel jelentjük, hogy immáron ajándékjegyet is vásárolhatsz a produkcióba.

A megvásárolt jegyek egy teljes évig érvényesek. Választhatsz felnőtt, gyerek/diák, családi és nyugdíjas belépőt is. A nyomtatható jegy a vásárló e-mail címére érkezik, így az ajándék belépő teljes titokban, nyugodtan a fa alá kerülhet és a meglepetés valóban meglepetés marad.

További információ és jegyvásárlás:  www.madametussauds.hu

Ha tetszett a cikk oszd meg!