Élmények az egész családnak Kehidán

Keszthelytől és a Hévízi tótól pár perces autóúttal elérhetjük Kehidakustányt. Kehida fantasztikus vize, a fürdő felszereltsége méltán vonzó, de ha pár napot ott töltünk, akkor páratlan programokkal, élményekkel is gazdagodhatunk.

A környék rengeteg izgalmas látnivalót kínál

Akik szeretnek sportolni, túrázni, nekik ajánljuk a Teréz Anya kilátót. De a környéken van az Egregyi templom is mely Hévíznek az Egregyi városrészében található, és ha már ott járunk akkor érdemes betérni a borospincékbe is.
Kehida közelségében van a Sümegi vár is – amit mindenképpen ajánlunk.

A nap végén pedig jól esik majd megpihenni a Kehida Termál Gyógy-és Élményfürdőben, melyben pazar programokkal mesés vízzel és finom ételekkel várják a megfáradt utazót.

Tavaszi wellness akció

Részletek: ITT

Pünkösdi wellness csokor

Részletek: ITT

A Kehida Termál új kis ékszerdoboza

Ha pedig megszakítanád a fürdőzést és kicsit felfrissülnél, mindenképp ajánljuk, a nem rég elkészült sószobát, hiszen nem csak a légzőszervi problémákkal küzdőknek javallott, pihenés és relaxáció céljából is hasznos eltölteni itt egy kis időt.

TUDTAD?
A sós levegő gyógyító erejét már az ókorból ismert. Előnye, hogy bárkinél alkalmazható, a sós levegő belégzés útján gyulladáscsökkentő hatást fejt ki. A belélegzett sókristályok a légző járatok öntisztulását segítik elő. A speciális mikroklímában jól gyógyíthatók a krónikus légzőszervi betegségek, hörghurut, nátha, torokgyulladás és az arcüreggyulladás.