Home Események koncert Cuki Presszó – ÜLJ LE MELLÉM! koncert

helyszín

Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár
2011 Budakalász, Szentendrei út 9.
Honlap
https:///www.koskarolymh.hu
kategória

További info

Facebook esemény

dátum

dec 18 2022
Expired!

időpont

18:00 - 20:00

Cuki Presszó – ÜLJ LE MELLÉM! koncert

Már a cím is sejtetni engedi, hogy valami bensőséges, közvetlen hangulatú koncertre számíthatunk, de ugye ez eddig sem volt másképpen. A zenekar annyit árult el, hogy tábortűzi koncerthangulatot szeretne teremteni, ami lassan kiveszik ebből a világból.

A Cuki Presszó zenekar 2014 őszén alakult. A ex-CAFB tagokat soraiban tudó zenekar célja volt a CAFB zenekar repertoárján szereplő dalok akusztikus átdolgozása. Az első koncert olyan jól sikerült, a dalok annyira megváltoztak és újra értelmezést kaptak, hogy már a névhez sem ragaszkodtak, ekkor lett a zenekar neve CUKI PRESSZÓ. A miértre itt kapható válasz: a cukipresszo.hu weboldalon.

A zenekar első fellépése 2014. decemberében volt a budakalászi Kós Károly Művelődési Házban. Az idők folyamán CP tagok voltak Szitás Tibor, Mogyorósi István, Mészáros Tibor, Szepesi Máté, Spischák Dávid. A koncerteken neves vendégzenészekkel is kiegészül az együttes: Rák Béla, Milosevits Mirko, José Rey Perez, Kiss László. Együtt játszottunk Charle Nice-szal és Gyenes Bélával.

Kondella Krisztán – ütősök,
Kreisz György – basszusgitár
Sütő Lajos – akusztikus gitár, ének
Szőllősi Lajos – szólógitár

Vendég: Erdélyi Orsolya, Tráger Lili, Fábián Zoltán, José Rey Perez

Jegyek kaphatók elővételben (2000 Ft) az irodában és a koncert előtt a helyszínen 2500 Ft (az nekünk jobb amúgy) a befogadóképesség erejéig. Fogyatékkal élők és kísérőjük, illetve nyolc év alatti gyermekek részére ingyenes a belépés. A program a Rockház Programsorozat része.

The event is finished.