Home Események családi fesztivál XVII. Budapest Oldtimer Show
oldtimer show budapest - 2022

helyszín

Magyar Vasúttörténeti Park
1142 Budapest, Tati út 95.

További info

Facebook esemény

dátum

máj 13 - 15 2022
Expired!

időpont

All Day

címkék

Budapesti

XVII. Budapest Oldtimer Show

Május 13-15-ig kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb oldtimer-jármű kiállítása a Magyar Vasúttörténeti Parkban.

 10 hektáros rendezvényterületen rengeteg program várja a látogatókat.

500 oldtimer jármű kerül kiállításra, köztük nagyon ritka és Magyarországon soha sem látott oldtimer autók és motorok. A külső területeken lesznek elhelyezve a nagyobb járművek: buszok, teherautók, traktorok, USA autók.

A Víztorony Parkban lesznek a katonatáborok, veterán katonai járművek, veterán fegyver és öltözet kiállítás. A fiatalok kedvéért lesz „Sport- és Tuningautó Kiállítás” az apróságoknak pedig állatsimogató és népi termelőeszköz interaktív kiállítás, ahol a gyerekek saját maguk által morzsolt kukoricával etethetik meg az állatkákat. A gyerekeket sok díjmentesen használható játék is várja, az autókkal érkezők pedig ingyen parkolhatnak.

A nosztalgia-járművek mellé illik a hagyományőrzés és a gasztronómia! A „Gasztro utca”-ban füstölt kolbászok, házi sajtok, kürtőskalács, lekvárok, fűszerek és mindenféle háztáji étel, a „Kézműves utcában” és a „Vásártéren” kézműves portékák kínálják magukat.

A mozdony-körfűtőházban lesz a fő látványosság, de a szabadtérben is sok kiállítás és kiegészítő program lesz. Európa legnagyobb gőzmozdony és vasútikocsi kiállításán látható lesz a holokauszt emlékvonat, a híres Aranyvonat és Horthy kormányzó tárgyalókocsija is.

Ezen a hétvégén egy igazi gőzmozdonyt is felfűtenek és életre kel az összes vasutas interaktív program: lóvasút, sínautó, hajtány, kerti vasút.

A Víztorony Parkban lesz OT Találkozó is, naponta változó oldtimer autókkal.

A rendezvény nyitvatartása: pénteken 12:00-18:00, szombat és vasárnap 09:00-18:00-ig.

 Bővebb információk itt találhatók: www.oldtimershow.hu 

The event is finished.