Hajóval a Dunakanyarban! – élmény, kikapcsolódás hajóraszállás

Egy felejthetetlen utazás, gyönyörű panoráma és a Duna illata várja azokat, akik úgy döntenek, hogy stílusosan, hajóval kirándulnak a Dunakanyarba. A MAHART PassNave Kft.-nél ráadásul több izgalmas változtatással egészítették ki a 2022-es menetrendet, ennek köszönhetően még több élményben lehet részük a hajózni vágyóknak.

Suhannál vagy nézelődnél?

Aki a szárnyashajójárat mellett dönt, megtapasztalhatja milyen a Duna vizén siklani, miközben a táj elsuhan mellettünk.

Aki pedig a kiránduló hajójáratokat választja, bár az úti céljukat lassan érik el viszont a fedélzeten fotózni, olvasgatni, nézelődni és feltöltődni is van lehetőség.

Mindkét utazást másért szeretik az utasok, de az biztos, hogy a kisebb csemeték, fiatal párok, baráti társaságok és az idősebb korosztály is megtalálja a kedvére való járatot, és ezzel együtt a hajózás élményét.

Amikor két éve elindultak  Dunakanyari Körjáratok, még nem lehetett tudni mennyire lesz népszerű

A Visegrádi Körjárathoz csatlakozó esztergomi, váci, és szentendrei járatok lehetővé teszik, hogy bejárják az egész Dunakanyart. Azért nem érdemes egyből az egész útnak nekivágni, tervezzük meg alaposan az útvonalat.

A MÁV-val, a HÉV-vel és a VOLÁNBUSSZAL közösen kidolgozott DUNAKANYAR NAPIJEGY lehetővé teszi a Duna két partja közötti átjárhatóságot.

hajóval a dunakanyarban

Bár a hajózás már önmagában is nagy élmény, a szárnyashajós programjáratok ennél még összetettebb kínálattal, színes kikapcsolódási lehetőségekkel, szervezett, tematikus programokkal teszik változatossá az utazást.

Így lesz valódi kaland a hajózás!

Kedvelt program a Solt- Révbérpusztai lovascentrum meglátogatása. Akik ellátogatnak ide  kisebb időutazásban lehet részük, a tanyán bepillantást nyerhetnek a népi iparművészet világába, és a múltszázad elején élő emberek mindennapi életébe. Az utasok idegenvezetés keretében a parasztudvarban megismerkedhetnek az őshonos magyar állatokkal, majd az ebédet követően, csikós bemutatón vehetnek részt.

Az Esztergomi program idén az Aranybulla évfordulójának évében, és annak jegyében járja körbe a várost. A Bazilikában lévő orgona felújítása is lehetőséget kínál különleges programok felsorakoztatására.

A Pozsonyi kétnapos program pedig nagyon  kedvelt. A gyalogos városnézés során felfedezhetjük az Óvárost, és az esti hangulatú Pozsonyt.  Másnap pedig a Dévényi vár történetével ismerkedhetünk meg egy buszos kirándulás keretein belül.

Idei újdonság a Budapest – Vác – Verőce – Visegrád járat kirándulóhajói

Sokan keresték ugyanis a lehetőséget, hogy hagyományos hajóval, budapesti indulással jussanak el a Dunakanyarba.

Idén április 29-e és szeptember 17-e között minden pénteken és szombaton  az érdeklődők részt vehetnek egy fantasztikus kiránduláson.

A Budapesti járatokat is érdemes kipróbálni, hisz a Budapesti Körjárattal bejárható a főváros vízi főutcája  a Margit-sziget és a Nemzeti Színház. Este pedig a Folklór hajó fedélzetéről csodálhatják meg az esti fénybe öltözött fővárost, vacsora és élőzene kíséretében.

Hajóra fel! Várnak a fedélzeten!

A 2022-es menetrendnek köszönhetően sokkal több programmal tervez a MAHART PassNave.  A szezon során akár az összes járatot ki lehet próbálni, a víz közelségét, az utazás élményét és a  fantasztikus  kilátást:-)

hajókirándulás Dunakanyar

Még több információ: www.mahartpassnave.hu