Harkány nem csak a gyógyulni vágyókat várja!

Harkány és környéke bővelkedik szebbnél szebb látnivalókkal. Harkány nyugodt belvárosa, rendezett parkjai  a Siklósi vár mesebeli falai a Villányi borvidék szemet gyönyörködtető lankái ezer szállal fűződnek össze.

Miért jó választás Harkány?

Nem túlzás azt állítani, hogy a harkányi gyógyvíz egy természeti csoda, kénes gyógyvízét 200 éve fedezték fel.  Erre a különleges vízre egy sokarcú fürdő épült. Egyeseknek a gyógyvízben üldögélni relaxációs ellazulás, másoknak fájdalmakat enyhítő gyógykúra. A kisebb gyerekek biztonságban strandolhatnak, a nagyobbak élvezik a csúszdaparkot, a szülők az ősfás, zöld környezetet.

Harkány

Harkány központjában pedig vendéglátó egységek, hangulatos teraszok, fagyizók csalogatják a vendégeket.

Borongós idő esetén sem kell a szobában ülni, a Dél-Dunántúl közkedvelt kirándulóhelyei karnyújtásnyira találhatók.

Aktív és passzív kikapcsolódás egyben

Rengeteg szálláshely közül választhatunk Harkány szállás kínálatában böngészve, azonban azok száma már jóval kevesebb, ahol ezt a három lehetőséget egyaránt élvezhetjük: pihentethetjük fáradt tagjainkat a medence gyógyító vizében; a csendes környezetben kikapcsolódhatunk; ha pedig már elég erőt érzünk magunkban, kirándulni is elmehetünk a környékre. A Harkányi Gyógyfürdő közelében található Ametiszt Hotel Harkány pont ilyen.

Kedvező árú szállás lehetőség a város szívében

Az Ametiszt Hotel Harkány csendes, nyugodt helyen, közel a gyógyfürdőhöz nyújt színvonalas, kedvező árú szállás és éttermi szolgáltatást. A szálloda a település új utcájában található, ahonnan könnyen elérhető Harkány hangulatos főutcája is, ha szeretnétek egyet fagyizni, vagy egy kis élménydús sétát tenni vacsora után.

Fedezzük fel a környéket! – Villány, Siklós, Harkány, Pécs

Aki az aktív pihenést szereti, érdemes tennie egy kirándulást a környéken, Harkány ugyanis számtalan látnivalóval és a természet megnyugtató hangulatával várja. Ha érdekel a történelem, érdemes felkeresni a siklósi várat és a máriagyűdi kegytemplomot.

Ha pedig inkább a természetben kalandoznátok, a Duna-Dráva Nemzeti Park gazdag élővilága vár Titeket. Pécsre is érdemes ellátogatni: a város mediterrán jellegű, hangulatos utcái és terei, számtalan múzeuma és műemléke, a csodaszép Zsolnay Negyed, a Tv torony, és az állatkert is egész napos elfoglaltságot jelentenek. A napot pedig zárhatjuk egy jóízű vacsorával, a helyi konyha különlegességeivel és Villány zamatos boraival.

Pécs