Egy mesés nap a Kerekerdő Élményparkban

Titeket is vár Kelet-Magyarország legszebb élmény- és meseparkja, a debreceni Kerekerdő Élménypark – vízi kalandokkal, interaktív élményekkel, beszélő fával, 5D mozival, és még sok minden mással. Itt aztán tényleg gyorsan elrepül egy nap, de egy dolog biztos: tengernyi élményt szerezhetnek a gyerekek, és ti is.

Szöveg: Balogh Mia

Ki ne lenne teljesen oda a mesékért, játékokért, mókáért-kacagásért, na és persze egy olyan élménynapért, ahol nincs más dolgunk, mint jól érezni magunkat és együtt játszani. Ha ellátogattok a debreceni Kerekerdő Élményparkba, akkor pontosan ez vár rátok!

Vizes és aktív gyerekvilág 55 ezer négyzetméteren

A gyerekek már az odaúton teljesen odáig lesznek, hiszen a Zsuzsi Erdei Vonattal is kimehettek az élményparkba, és miért is ne tennétek? Szuper kaland lesz! És ha már ott vagytok, egy percet se vesztegessetek el: vár rátok egy 55 ezer négyzetméteres mesevilág, gyönyörű erdei környezetben!

Már rögtön a bejáratnál kaptok is egy kis ízelítőt a mókából, hiszen az ottani kikötőben vár rátok a kőkorszaki Flinstones vízibickili. De van vízi motoros dodzsem is, amit a vízicsaták kis (és nagy) rajongói imádni fognak! Persze, a normál dodzsem és a gokart sem hiányozhat, ahol szintén mehet a versengés.

kerekerdő élménypark debrecen -kőkorszaki vízibicikli

És ez még csak a kezdet!

A gyerekek hálós kötélpályán, drótkötélpályán, trambulinon és bungee trambulinon is élvezhetik az aktív kikapcsolódást. És akinek még marad energiája, az a hajóhintára, a körhintára vagy akár egy pónira is felülhet, vagy körülnézhet a szellemkastélyban vagy a labirintusban.

A mesék világa

Ha az aktív kikapcsolódásban elfáradtatok, jó lesz megpihenni az interaktív mesepavilonoknál, vagy megnézni az időszakos bábszínházak kínálatában a Hófehérke és a hét törpét, a Holle anyót vagy a Piroska és a farkast. Ha pedig különleges, minden érzékszerveteket próbára tevő élményre vágytok, akkor az 5D mozit semmiképp ne hagyjátok ki!

Az élményparkban egyébként még számos mese szereplőivel és hőseivel is találkozhattok: Amerika kapitány, Batman, a Kis vakond és még sokan mások várnak titeket, de akár egy beszélő fával is társaloghattok!

kerekerdő élménypark debrecen - beszélő fa

Nem hiszitek? Járjatok utána! Titeket is vár a Kerekerdő Élménypark, Kelet-Magyarország legszebb élmény- és meseparkja, mely egész napos kikapcsolódást kínál kicsiknek és nagyoknak a mesék világában.

Mielőtt elindulnátok

A park május elsejétől minden nap nyitva tart, de ha előbb szeretnétek menni, ne felejtsétek el csekkolni a honlapon (Kerekerdő Élménypark Debrecen) a nyitva tartást, nehogy hiába utazzatok el Debrecenbe!

Forrás:
kerekerdoelmenypark.hu
debrecen.hu/hu/turista/latnivalok/kerekerdo-elmenypark

Ha tetszett a cikk oszd meg!