ILLÚZIÓK Múzeuma – Tapasztald meg a lehetetlent!

A városi zaj és napi monotonítás elől kiváló testi és szellemi felfrissülést nyújt az Illúziók Múzeuma.

Az ajtón belépve nyakig merülhetünk az illúziók világába, de vigyázat, itt semmi sem az, mint aminek látszik. Európa egyik legnagyobb Illúziók Múzeumában, 8 tematikus szoba és tucatnyi installáció vár.

Hagyd magad egy kicsit becsapni és lépj be a végtelen szobába, ahol a falakat plafonig érő tükrök borítják a végtelen tér hatását keltve, vagy tapasztald meg az örvénylő alagút hologramok, sztereogramok és az optikai illúziók elképesztő világát.

Csapd be a szemed és szórakoztasd az agyad!

Csodáld meg a hologramokat, nézz meg minden optikai illúziót, vizsgálj meg alaposan minden installációt, melyek egy-egy játékos emlékeztetők arról, hogy az elképzelésünk az általunk megtapasztalt világról legtöbbször csupán illúzió

Ha azt mondanák neked, hogy elakad a szavad egy ilyen kiállítástól, elhinnéd?

Az Illúziók Múzeumában mindenhol racionális, tudományos magyarázatokat találsz: fedezd fel, milyen lenyűgöző a látásunk, az érzékelésünk, az agyunk működése. Megtudhatod, miért lát olyasmit a szemünk, amit az agyunk nem tud értelmezni.

A játékszoba kihagyhatatlan, tele van izgalmas és fejlesztő játékokkal, logikai kirakósokkal. Ezek a fejtörő játékok rendkívül szórakoztatóak, ugyanakkor időnként meglehetősen frusztrálóak tudnak lenni.

Nincs még ötleted szülinapra? Ajándékozz élményt!

Ha szeretnél valami igazán egyedit és emlékezeteset ajándékozni, válaszd az Illúziók Múzeumában való élményt, ahol a szórakozás és csodák találkoznak! Az ajándékutalvány remek lehetőséget kínál arra, hogy barátaiddal vagy családoddal együtt fedezzétek fel az optikai illúziók, a torzított valóság és a hologramok izgalmas világát.

Gyere és fedezd fel az illúziók világát! Éld át a lehetetlent! Érkezés előtt pedig bizonyosodj meg arról, hogy a fényképezőgéped maximálisan fel van töltve, valamint van elegendő memória a fényképek számára. Feltétlenül hozz magaddal kamerát!

Illúziók Múzeuma, Budapest

www.illuziokmuzeuma.hu

Ha tetszett a cikk oszd meg!