Élményekben gazdag nyaralás, megfizethető áron Túrkevén

Túrkeve természeti kincse a gyógyvíz. A 2351 méter mélységből feltörő 78°C-os jodidos, szulfidos, nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyvíz, jelentős metakovasav tartalommal, kiválóan alkalmas idült reumatikus, ízületi, bőr- és nőgyógyászati betegségek gyógyítására, és műtétek utáni rehabilitációra.

A gyógyfürdő komplexumban gyógyászati szolgáltatással is várják a gyógyulni vágyókat.

Miért érdemes ellátogatni az Alföld szívébe Túrkevére?

Nyáron, 5 hektáron 3 szabadtéri (uszoda, gyógymedence, élménymedence) és a fedett élményfürdőben közel 10 medence nyújt felhőtlen kikapcsolódást.

A Túrkeve Termál fürdőben minden korosztály megtalálhatja a kedvére való lehetőségeket, az is aki a gyógyvíztől gyógyulást vár és az is aki hűsölést keres a forró nyári hőségben.

A csendes, nyugodt környezetben felépült fedett élményfürdő családbarát szolgáltatásai pihentető kikapcsolódást nyújtanak az egész családnak.

A sok medence közül az egyik legkedveltebb a szinte minden korosztály számára kellemes időtöltést biztosító élménymedence, nagyon sokféle élményelemmel. A csak ücsörögni vágyók, és a csúszda-betyárok is élvezni fogják az itt töltött időt. 

Milyen élményelemek várnak?

Csúszdák, pezsgőfürdő, vízköpők, buzgár, sodrófolyosó, gejzír, és ha esős, hűvösebb idő lenne akkor a fedett fürdőben az újonnan megépült 54 méteres anakonda csúszda várja a kikapcsolódni vágyókat.

túrkeve fürdés

Ha a kikapcsolódás mellett gyógyulni is szeretnénk

A gyógyulni vágyóknak ajánljuk a gyógyvizes medencéket, a Kneipp-taposót, a „Himalája” sószobát és a gyermekeknek szánt „só-homokozót”.

túrkeve termál sószoba

Extra szolgáltatások

A kényeztetésre vágyóknak van lehetőségük különféle kezelések, masszázsok mellett kipróbálni, a testet-lelket felfrissítő szaunákat, a gőzkabint és merülő medencéket is.

túrkeve termál fürdő

Ha hosszabb időre tervezünk…

Több napos kirándulás esetén, a fürdő területén lévő szálláshelyek közül mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.

Az apartmanok – teljesen felszerelt, 60-70 m²-es önálló házak – családok számára tökéletesek.

Aszálló szobák, saját fürdőszobával állnak a vendégek rendelkezésére. A 8 szobához tartozik egy tágas ebédlő is, mely remek helyszín a közös programokhoz.

A kemping területén faházak találhatók, közvetlenül a strand mellett, közös konyhával, zuhanyzóval és WC-vel. A Kempingben sátor és lakókocsi beálló helyek, felújított konyha, zuhanyzó és WC, valamint mosókonyha is a vendégek rendelkezésére áll.

A szállások minden esetben tartalmazzák a fürdőbelépőt az érkezés és a távozás napjára is!

Bővebb információ: turkevetermal.hu