Íme a Mézesvölgyi Nyár idei műsorkínálata

Húsz különböző programot kínál az idén immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő nyári fesztivál.

A rendezvény a színházművészet rendkívül széles palettáját vonultatja fel. Lesz krimi, vígjáték, bohózat és musical, valamint kocsmaária, illetve fontos családi élmény lehet A padlás című musical vagy a Süsü, a sárkány kalandjai című mesejáték. De olyan zenei kuriózumok is helyet kaptak a műsorösszeállításban, mint Rost Andrea és a Hot Jazz Band közös koncertje, vagy az István, a király című rockopera koncertverziója.

Június 25-én este 20.30-kor startol az idei Mézesvölgyi Nyár, egy nagyszabású Zorán koncerttel.

Július 15-én lép fel a hazai könnyűzenei élet másik csillaga, Fenyő Miklós. Fiatalságának meghatározó slágereit adja elő Hot Jazz Banddel közös koncertjén a Kossuth-díjas operaénekesnő, Rost Andrea. A világhírű szoprán énekművész Dalok a lányszobámból – Ma éjjel táncolnék című koncertsorozatával, tavaly nyáron debütált a szentendrei MűvészetMalomban. Igazi zenei csemegének ígérkezik az István, a király című rockopera koncertverziója egy online tehetségkutató győzteseivel, Auksz Éva és Feke Pál közreműködésével. Ugyancsak az ifjúsági korosztályt szólítja meg a Pannon Várszínház musicalje, A Pál utcai fiúk, ami július 6-án érkezik a Mézesvölgyi színpadra.

Színdarabok minden korosztálynak, mindenféle stílusban

Július 25-én este hattól tekinthető meg Csukás István klasszikusa, a Süsü, a sárkány kalandjai,  Bergendy István zenéjével, a Hadart Színház előadásában. A Mézesvölgyi Nyáron is látható lesz a Veres 1 Színház májusi bemutatója, A padlás, főbb szerepekben Dósa Mátyással, Csonka Andrással és Csáki Edinával, valamint Oz, a csodák csodája is visszatér. A saját produkciók közül újra lesz Anconai szerelmesek, a tavaly nyáron debütáló Nők az idegösszeomlás szélén musical, a Pletykafészek című bohózat, illetve a teátrum legelső évadában bemutatott krimi, Az Egérfogó és a Ne most, drágám. Mindezek mellett a színház áprilisi premierje, a Nagy Sándor által rendezett 1×3 néha 4 című fergeteges komédia is ellátogat a fesztiválra.

Az elmúlt évek hagyományát követve, számos sikerprodukció érkezik a főváros színházaiból.

Például a Játékszín színdarabjai, a Legénybúcsú és a Legyen a feleségem! című vígjáték, Az őrült nők ketrece musical az Átriumból, július 16-án este pedig az Anyatigrisek című Liliom Produkció. Augusztus 9-én Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka, a Hogyan értsük félre a nőket látható, valamint visszatér a tavalyi nyár nagy sikere, a Meg se kínáltak című kocsmaária, Thuróczy Szabolcs előadásában.

Jegyek válthatók a Veres 1 Színház jegyirodájában (Veresegyház, Fő út 45. Innovációs Központ B recepció), a 06-70-37-17-838-as telefonszámon, vagy a www.mezesvolgyinyar.hu honlapon.