Nyaraltál már a szlovén tengerparton?

Ha még nem, itt az ideje kipróbálni. A Resort LifeClass Szállodalánc & Gyógyfördő a szlovén tengerparton, Portorož központjában található, mindössze 20 km-re az olasz, és 7 km-re a horvát határtól. 

A luxusszálloda hálózat hat négy- és ötcsillagos szállodát foglal magába: ide tartozik a Hotel Mirna, a Hotel Neptun, a Wellness Hotel Apollo, a Grand Hotel Portorož, a Hotel Riviera, valamint a Hotel Slovenia is. 

A LifeClass Hotels & Spa Portorož szállodalánc hotelei vendéglátó-, wellness- és kongresszusi szolgáltatásokat kínálnak a kiegészítő pihenési lehetőségek széles tárházával. A szállodalánc 170 éves hagyományokra épül, amelyeket minőségi kikapcsolódási lehetőségek egészítenek ki: öt természetes gyógyító szolgáltatás, 800 éves gyógyítási hagyomány és a tenger melletti kitűnő elhelyezkedés. Személyzetük híres vendégszeretetéről, professzionalizmusáról, precizitásáról, valamint a vendégek iránti elkötelezettségéről.

A szállodalánc egységei nem csupán nagyszerű szállodák és első osztályú szolgáltatóhelyek,

hiszen a helyi gazdag kultúra elemeit felhasználva alakították ki a gyönyörű mediterrán környezetbe épült exkluzív pihenőhelyeket. Ezt az úticélt az emberek, a hagyományok, a történelem, valamint a látnivalók különböztetik meg a többitől.

A LifeClass Hotelsnél nyomon követik a vendéglátás, a wellness, a szállodaipar, valamint a turizmus legfrissebb trendjeit annak érdekében, hogy teljes mértékben megfelelhessenek vendégeik ízlésének és felülmúlhassák látogatóik elvárásait.

Kiemelt helyzetük lehetővé teszi, hogy a tengerparti régió legátfogóbb termál- és wellness-kínálatát biztosítsák vendégeik számára. 

A Terme Portorož Hotel egy természetesen egészséges mediterrán környezetben található, amely egész évben, 365 napon keresztül elérhető szolgáltatásokat kínál a legkülönfélébb wellness- és gyógyászati központjaival, termál- és fűtött tengervizes medencéivel.

Kínálatuk öt helyi gyógyító tényezőn alapszik holisztikus megközelítéssel, amely a test és a lélek egyensúlyát hivatott elérni. A wellness központ egyik legnépszerűbb alapanyaga a sóiszap, amelynek használata a 13. századra nyúlik vissza. Az Acqua Madre-ban már a bencés kolostor szerzetesei is alkalmazták a sót, a sóoldatot és a sóiszapot reumatikus, bőr-, valamint légzőszervi betegségek kezelésére.

Ennek az üdülőhelynek a közvetlen környezetében található a hotel két méltán híres strandja is: a Meduza 4* és a Meduza Exclusive 5*, amelyek több egymást követő évben is elnyerték a Kék Zászlót, vagyis a természetes fürdőhelyek minősítését.

A cégcsoport küldetése, hogy a szálloda kínálta lehetőségeket ötvözni tudja a Portoroz városában fellelhető hagyományokkal. Vállalatuk mottója: “Az egészséges élvezetek világa”. Ezen célkitűzéssel összhangban a LifeClass szállodák a következő értékrendet követik:

▪ Egészség

▪ Aktív élet

▪ Pozitív energia

▪ Inspiráció, meglepetés

▪ Holizmus / A test és a szellem egyensúlya

▪ Fiatalság

▪ Trendkövetés, innováció

▪ Gondoskodás a környezetről a természettel összhangban

▪ Együttműködés a helyi környezettel

▪ A vendégek elégedettsége

▪ Szakmaiság

Ha tetszett a cikk oszd meg!