PEPPA malac először Magyarországon élőben!

Gyermekeink kedvenc rajzfilmhőse a méltán népszerű, minden nemében vicces és aranyos PEPPA malac először lesz látható Magyarországon élőben!

Néhány évvel ezelőtt a tv néző gyerekek kérésére a jogtulajdonos és egyben a világ egyik vezető produceri társulása létre hozta minden idők legsikeresebb színpadi gyermek produkcióját a PeppaPig”s Celebration-t. Azóta PEPPA a világ számos országában hozta el a gyermekeink számára a tökéletes programot, de most végre Magyarországon is láthatjuk.

Az eredeti előadás országos turnéja, a Peppa malac igazi szinkron hangjaival

Az előadáson megtudhatjuk milyen fontos és különleges kincs a közös emlékek gyűjtése. Peppa malac egy különleges meglepetésre érkezik haza. Mama malac titokban előkészített már mindent, hogy az egy igazi ajándék legyen. Azonban Peppa és Zsoli mindketten túl kíváncsiak és türelmetlenek voltak ahhoz, hogy várjanak, így Mama malac megosztja velük a nagy meglepetést: egy óriási családi fotóalbumot.

Ez a bájos, 75 perces élő show kiváló szórakozás az egész család számára, amely tele van jókedvvel barátsággal, óriási pattogó labdákkal, humorral, énekekkel, amelyen a nézők is interaktívan részt vesznek.

Az előadáson rengeteg dal, sok meglepetés és persze nevetés vár rád!

Ha nem akarsz lemaradni, a nagy találkozásról Peppa malaccal és barátaival, foglald le helyed még ma a magyar turné valamelyik előadására az alábbi városokban :

2022. dec 26. Debrecen – Főnix Aréna

2022. dec 27. Győr – Egyetemi Csarnok

2022. dec 2. Budapest – BOK csarnok

2022. dec 30. Szeged – Pick Aréna

2022. dec 31. Pécs – Lauber Dezső csarnok

2023. jan. 1 – Veszprém Aréna

Ha tetszett a cikk oszd meg!