Téli csodavilággá változik a Westend Tetőkert

A pezsgő nyári programok után november 14-től egészen az év utolsó napjáig ünnepi meghittség költözik Budapest legnagyobb tetőkertjébe.

Sült gesztenye és forraltbor illatába burkolózik a jégkorcsolyapálya,

ami mellett hangulatos körhinta és kézműves vásár is várja a kicsiket és nagyokat.  A szabadtéri, tetőkerti esemény, a Westend Winter Wonderland szezonális élményeivel családok és közösségek is együtt, a város felett hangolódhatnak a közelgő ünnepekre.

Lesz gyerekkoncert, óriásbábos produkció, kézműves foglalkozás

A tavasztól nyár végéig tartó eseménysorozatok, mint a Borpiknikek, a közös EB szurkolás, vagy az Urban Ride jótékonysági szendvicskészítés után télre újra a nagyközönségé a Westend Tetőkertje. A hagyományos korcsolyázáson kívül november 15-től ingyen használható körhinta várja majd a családokat – amelynek használatához a Westend applikációjában lévő kupon bemutatása lesz szükséges –, emellett az Eötvös10 szervezésében további családi események töltik meg az adventi hétvégéket a város felett: lesz gyerekkoncert, óriásbábos produkció, kézműves foglalkozás, emellett közös gyűjtésre is sor kerül a TündérPakk Alapítvánnyal.

A bevásárlóközpont már régóta nem csak a vásárlás, hanem a közösségi élmények helyszíne is, erre kínál remek lehetőséget a 3 hektáros szabadtéri tetőkertünk, ahol nem csak jó együtt lenni, ünnepekre készülni, de sportolásra is van lehetőség a szezonális korcsolyapályán, illetve a már jól ismert Workout parkban. Az adventi programokra idén Terézvárossal közösen, az Eötvös10 Művelődési Ház csapatával együtt várunk minden környékbelit és átutazót” –mondta Kovács Orsolya, a Westend marketingigazgatója.

A Winter Wonderland a látogatóknak szánt programokon túl cégek, csapatok számára is új, biztonságos alternatívát nyújt karácsonyi események megvalósításához egy igazán különleges szabadtéri helyszínnel a város szívében.

„Az Eötvös10 a kialakult járványhelyzetben az adventi időszakban is szeretne értékes programokat adni Terézvárosnak és Budapestnek, ezért döntöttünk a szabadtéri megjelenés mellett. Így nagy öröm, hogy a kultúra motorját a Westend tetőteraszára költöztethetjük az ünnep előtt” – tette hozzá Gálvölgyi Dorka, az Eötvös10 vezérigazgatója.

westend winter wonderland térkép 2

A Winter Wonderland rendezvényhelyszínére a belépés ingyenes,

a jégkorcsolyapálya használata 1500 forint, amely összeg teljes egészében levásárolható a Westend közel 150, ajándékutalványt elfogadó üzletében. Terézváros lakóinak a jégpályára sem szükséges jegyet váltaniuk, amennyiben felmutatják érvényes lakcímkártyájukat. A helyszínen korcsolyakölcsönzésre is lesz lehetőség.

Bővebb információ: 

🔗westend.hu
🔗westend.hu/blog
🔗hu.linkedin.com/company/weu
🔗facebook.com/westendshoppingcenter