Travelling Galaxy kiállítás – lenyűgöző bepillantás a Star Wars univerzumába

A Travelling Galaxy kiállítás Budapest központjában kínál lenyűgöző bepillantást a Star Wars univerzumába, életnagyságú kiállítási darabokkal és interaktív élményekkel. A kiállítás a híres karaktereket, űrhajókat és díszleteket modern technológiákkal ötvözi, lehetővé téve, hogy a résztvevők közvetlenül részt vegyenek a galaktikus kalandokban. Összegyűjtöttünk 5 meglepő tényt, ami érdekes lehet!

5 tény, amit biztos nem tudtál a Star Wars univerzumáról 

Stohl András narrációja kísér minket a kiállításon

Képzeljük el, ahogy a Star Wars univerzumának egyik legikonikusabb karaktere, Luke Skywalker, maga Stohl András hangján szólít meg minket! Ez pontosan így történik. A kiállítás során egyedülállóan személyes narratíva kísér, ami azonnal a galaxis közepébe repít.

Lehetünk rohamosztagos és Jedi szerepben is

A kiállításon lehetőségünk adódik a Birodalom oldalára állni egy rohamosztagos sisakban, vagy csatlakozni a Jedi Rendhez egy fénykard és köpeny segítségével. Tehát itt a feladatunk nem csak a nézelődés, mint a klasszikus kiállításokon, hanem bele élhetjük magunkat az eseményekbe és részese is lehetünk a történetnek!

A valósághoz nagyon hasonló kiállított művekkel találkozhatunk

Megnézhetünk életnagyságú, mozgásra és hologramok lejátszására képes R-szériás droidokat, melyeket Magyarországon készítettek. A kiállításra belépve tényleg azt érezhetjük, hogy a Csillagok Háborújába csöppentünk.

Limitált kiadású sisakok

A kiállítás kirakatában szereplő sisakok között van a bizonyos ezüst rohamosztagos sisak is, amelyet az EFX készített az első Star Wars film 40. évfordulójára 2007-ben és amely félmillió dollár értékkel bír.  

Megnézhető Ralph McQuarrie eredeti látványtervének másolata, hitelesített aláírással

A kiállításon láthatóak Ralph McQuarrie aláírásával ellátott eredeti látványtervek másolatai, amelyek különleges értéket képviselnek, tekintve, hogy az alkotó teljes nevét tartalmazzák, nem csak a monogramját, mert ekkor még Ralph nem szenvedett Parkinson kórban. További érdekessége, hogy mindegyik aláírt kép tartalmaz egy-egy eredeti képkockát a 70mm-es kópiáról. 

Az elképzelhetetlen értékű műalkotás már csak rövid ideig tekinthető meg a tárlaton

Plusz egy ráadás exkluzív információt is megosztunk veletek, méghozzá azt, hogy a kiállítás egyik legkiemelkedőbb darabja egy felbecsülhetetlen értékű festmény, amely a “Jedi visszatér” film tizedik évfordulójának tiszteletére készült, Boros Zoltán és Szikszai Gábor, a neves magyar festőművészek által, George Lucas megbízásából.

A Travelling Galaxy kiállítás egy olyan különleges esemény, ami mélyebb betekintést nyújt a Star Wars világába, mint valaha. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy részese lehess a galaxis legnagyobb kalandjainak!

Bővebb információ:
travellinggalaxy.hu
facebook.com/travellinggalaxykiallitas

Ha tetszett a cikk oszd meg!