Újra lesz Libegők Éjszakája!

Csodálatos tájak felett suhanhattok el, ha szeptember 10-én nem hagyjátok ki a Libegők Éjszakáját. A Zugligeti Libegő mellett négy vidéki helyszínen, a Mátrában, a Bükkben, a Zempléni-hegységben és a Bakonyban is szuper magaslati élményekben lehet részetek.

A libegőzés romantikus programként, de akár családilag is nagy élmény lehet, mert hát ki ne szeretne madártávlatból is rácsodálkozni a táj és a természet szépségeire? Ha ti is így vagytok vele, akkor a pároddal vagy a családdal máris írjátok be a naptárba: szeptember 10-én jön a Libegők Éjszakája, immár hetedszer!

libegok_ejszakaja_2022_szept

Libegők Éjszakája: a természet csodái madártávlatból

Ha a budapesti program lenne számotokra a legaktuálisabb, akkor vegyétek az irányt a Zugligeti Libegő felé. Itt 18 órától éjfélig csodálkozhattok majd rá az alattatok elterülő kis házakra és a természet szépségeire.

Az eseményre 3000 forintért válthattok retúrjegyet, 3 éven aluli gyerekeknek ingyenes a kaland. A jegyeket korlátozott számban, csak készpénzes fizetéssel tudjátok megvásárolni a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban, nyitvatartási időben.

https://www.bkv.hu/hu/zugligeti_libego/libegok_ejszakaja_ejszakai_libegozes

Ha elővételben nem tudjátok megoldani a jegyvásárlást, még nem kell lemondanotok a libegőzésről. Mert hogy szeptember 10-én, szombaton 17:00-tól a rendezvény helyszínén, a Zugligeti Libegő völgy-és hegyállomásán is lehet jegyeket vásárolni.

Mivel elég nagy tömegre számítanak aznap, a szervezők azt javasolják, hogy tömegközlekedéssel menjetek ki a Zugligeti Libegőhöz. Ennek egyik módja, ha a Nyugati pályaudvarról induló 291-es-, vagy a Széll Kálmán térről induló R158-as buszjáratot veszitek igénybe.

Libegők Éjszakája – vidéki helyszínek

Ha a Mátrában, a Bükkben, a Bakonyban vagy a Zempléni-hegységben libegőznétek inkább, akkor van egy jó hírünk: a Libegők Éjszakája további helyszíneiként a sástói Oxygén Adrenalin Parkban, a lillafüredi Libegőparkban, az eplényi Síaréna Vibe Parkban és a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkban is megtehetitek.

Fotó: Lillafüredi Libegőpark Facebook

Forrás: funzine.hu