Csillagösvény Labirintus: Szuper kaland az egész családnak Ópusztaszeren

Remek kikapcsolódás, szuper kaland, akár egész napos programnak vagy egy hosszú hétvégére is kiváló – a család apraja-nagyja rajongani fog az ópusztaszeri Csillagösvény Labirintusért, ahol érdekes feladványok és rengeteg játék vár benneteket.

Szöveg: Balogh Mia

Ha Ópusztaszert emlegeti valaki, akkor biztosan neked is a Feszty-körkép ugrik be először – és ez nem is meglepő. Van viszont egy másik látványosság, onnan sétatávolságra, ami szuper kalandot, és akár egész napos vagy egy hosszú hétvégére is ideális családi kikapcsolódást ígér – ez pedig nem más, mint a Csillagösvény Labirintus Öko Élménypark.

ÉRDEKESSÉG
Ha összeadjuk a sövénylabirintusok hosszát, épp a Mont Blanc magassága jön ki, 4810 méter.

Hogyan lehet kijutni a Csillagösvény Labirintusból?

A szép név egy labirintus tematikájú élményparkot takar, ami Közép-Európában egyedülálló látványosság, illetve program. Hogy hogyan lehet kijutni a labirintusból? Hát úgy, ha tudjátok a választ a magyar történelemből, földrajzból, élővilágról feltett érdekes, játékos kérdésekre.

A kiútkeresés mellett logikai feladványok, számháború pálya, népi- és gyermekjátékok is várnak titeket. Már csak az a kérdés, hogy a srácokat vagy a Nagyit lesz-e nehezebb elcsalogatni a parkból egy izgalmakkal, kalandokkal, élményekkel teli nap végén.  

Hogyan juthattok el oda?

Autóval Budapesttől 90, Szegedtől 20 percnyi útra található, a szeri puszta közepén, 2,5 hektáros területen. De akár bringával, vonattal is megközelíthetitek, vagy jöhettek busszal is – többek közt Szegedről, Csongrádról, Szolnokról vagy Egerből. A buszmegállók a Csillagösvénytől egy kellemes, rövid sétára találhatók.

Nemrég két új játékelemmel bővült a terület, a családok örömére.

Az egyik egy 8 méter magas mászóka, ami egyben kilátó is. Innen felülről be lehet látni a teljes labirintust, és szuper képeket lehet készíteni. A másik pedig egy rönkfákból álló mászóka, amin átjutni igazi kihívás a kis kalandoroknak!

Kinek ajánljuk a labirintus élményparkot?

A Csillagösvény élménypark hatalmas élmény családoknak, óvodás és iskolás csoportok kalandvágyó kis felfedezőinek, de minket, felnőtteket is elvarázsol. Ha megtetszett, céges csapatépítőt is szervezhetsz ide, vagy akár az esküvőtöket!

További infók:

csillagosveny.com

facebook.com/csillagosveny

Ha tetszett a cikk oszd meg!