Enrique Iglesias Budapestre érkezik a nyáron!

Enriqe Iglesias, zenekara és tánckara kíséretében mindössze három koncert erejéig utazik Európába, amelyből a rajongók hatalmas örömére Budapest az egyik állomás. A latin világsztár 2022. június 12-én az MVM Dome színpadán ad mega koncertet.

Enrique Iglesias 2018 márciusában lépett fel utoljára Magyarországon

Akkor pillanatok alatt elfogytak a jegyek és két telt házas koncertet adott a világsztár. (A szervezők előre jelezték, hogy idén csak egyetlen koncertet ad a művész!) Az viszont biztos, hogy ugyanazt a színpad-, fény-, hang-, lézer- és pirotechnikát láthatjuk majd, amely a nemrégiben véget ért amerikai turné nagyságát jellemezte.

JEGYEK MÁTÓL kaphatók! >>> JEGYET VESZEK!

Dalai és albumai a legtöbbet játszottak között vannak minden kontinensen.

A mega bulin olyan slágerek hallhatóak majd, mint a Sube me la radio, a Duele el corazón, Loco, a Heart Attack és a Bailando… Az utóbbi dal videóklipje a második legnézettebb klip lett a YouTube-on az egész világon, közel 3 és fél milliárdos nézettséget produkált! Értesülésünk ugyan nem hivatalos, de úgy tudjuk, hogy dal premierre is készül, ami gazán nagy megtiszteltetés a hazai közönség számára.

25 éves karrierje során több mint 170 millió lemezt adott el

A Grammy-díjas spanyol énekest senkinek sem kell bemutatni: 200 díjat nyert, 10 stúdió albumot vett fel, és sokak úgy emlegetik őt, mint a latin zene királyát (King of Latin Sound).

2020-ban megkaphatta élete legnagyobb elismerését, miszerint megválasztották minden idők legjobb latin előadójává (Top Latin Artist of All Time).

Enrique továbbra is korunk egyik legfontosabb popénekese. A 2016-os American Music Awards-on megszavazták őt a közönség kedvenc művészének, majd 2016-ban és 2017-ben 5 díjat nyert a Latin American Music Awards díjátadón, köztük az Év Művésze díját is.

Akár a múltból ismered Enrique zenéjét, az olyan slágerekből, mint a Bailamos és a Hero, vagy a későbbi időkből, mint a Bailando, a Duele El Corazón vagy a Loco, Sube me la Radio című dalokból, a 2022. június 12-i budapesti koncertet nem szabad kihagynod!

A budapesti koncert szervezői: CONCERT EUROPE & BROADWAY EVENT KFT.