Ha kibújt, ha még nem, megyünk! – BabaMama Expo 2022

Hogyan érdemes táplálkoznod a várandósság alatt? Mit tehetsz azért, hogy kisbabád jól aludjon? Tényleg működőképes a 21. században a mosható pelenka? Az internetnek hála ma már minden várandóssággal vagy babagondozással kapcsolatos problémára pillanatok alatt találsz megoldást, de kérdésként mindig felmerül a forrás hitelessége. Feleslegesen pazarolod az idődet az online térben, amikor az ország legnagyobb várandósoknak és kisbabás szülőknek szóló rendezvényén garantáltan a legjobb szakértőktől kaphatsz személyes tanácsokat.

Gyertek el április 29. és május 1. között a Budapest Arénába, és gyűjtsetek be minden fontos információt egyetlen hétvége alatt!

150 kiállító újdonságai, számos tanácsadás, szakértő segítség és ezernyi emlékezetes élmény várja a babát váró, kisbabás és kisgyerekes szülőket anyák napja hétvégéjén!

A személyes tanácsadások mellett sok hasznos előadás és élményprogram is színesíti majd a háromnapos rendezvényt.

Ha bizonytalan vagy a szoptatással, vitaminválasztással, hozzátáplálással vagy bármilyen kisdedfejlődési témával kapcsolatban, szeretnéd dietetikus, esetleg gyermekszemész tanácsát kérni, itt megteheted. Megörökíthetitek kisbabátok mosolyát egy profi babafotózás keretében, lesz díjmentes szívhanghallgatás, megismerkedhettek a legjobb családtámogatási lehetőségekkel, lesz kerekasztal-beszélgetés ismert apabloggerekkel, de sztáranyukákkal is találkozhatsz és beszélgethetsz a háromnapos eseményen. Kisbabádnak egészséges, energikus és kiegyensúlyozott anyukára van szüksége, ezért szakértő tréner előadást tart a várandósság alatti és utáni sportról, amivel több kiállító is kiemelten foglalkozik, akárcsak a szülés utáni lelki nehézségek feldolgozásával.

A kismamáknak is jár a kényeztetés és a csinos megjelenés!

A biztonságos kozmetikumok mellett kismamaruha-választásban is kaphatsz tanácsokat, hogy igazi stílusos kapszulakollekcióból válogatva tudj – akár néhány ruhadarabból – változatosan, csinosan felöltözni a kerekedő pocakoddal is. Naná, hogy a kisbabák ruhácskáiról sem feledkeztünk meg! Számos ruházati márka várja, hogy felfedezzétek, egyebek mellett egy hazai prémium kollekció, Som-Balogh Edina és Pintér Gabriella márkája, a Fendetti baby.

Az újdonságokért rajongó szülőknek eláruljuk, hogy a rendezvényen technológiai innovációkat is ki lehet próbálni

Testközelből szemügyre vehetitek a pillanatok alatt, egy kézzel összecsukható babakocsit, az okostelefonnal szinkronizálható autósülést és az alvássegítő babafigyelőt. A hozzátáplálást megkönnyítő konyhai gépektől kezdve a biztonságot támogató okoseszközök mellett, kint lesznek az őssejtbankok és a természetes kozmetikumok, bio termékgyártók legfontosabb képviselői is.

Szakértőink és kiállítóink segítenek neked abban is, hogyan alakíthatod a babázási, gyermekápolási szokásaidat úgy, hogy közben a környezetre is odafigyelj, hiszen szülőként a mi felelősségünk is, hogy megóvjuk gyermekeink számára a Földet. Megtudhatod, mi fán terem a mosható pelenka és hogy miért nem mindegy, milyen műanyagból készült a cumisüveg.

Egyszerre, egy helyen mindent! – BabaMama Expo 2022

Akár az első gyermeked várod, akár a kistesó érkezésére készültök, sok időt és energiát megspórolhattok, ha tucatnyi bolt bejárása helyett ellátogattok a BabaMama Expóra, ahol egyszerre, egy helyen tudtok szemügyre venni mindent, amire szükségetek lehet. Nálunk kellemes zene, térillatosítás kíséretében, jó hangulatban nézelődhettek, de az apukáknak és a kisgyerekeknek is készülünk színes programokkal. A család legkisebb tagjai játékos oktatóprogramok és természetesen számos játékgyártó újdonságai közül válogathatnak, illetve jót bulizhatnak Varró Dani, Gryllus Vilmos, valamint Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncertjeire.

Az élményekben gazdag családi hétvégére már nem kell sokat várni! A BabaMama Expo és április 29. és május 1. között várja az érdeklődőket a Budapest Arénában.

Érdemes alaposan körülnézni a BabaMama Expo weboldalán, ahol a részletes helyszíni programok és hasznos látogatói tanácsok mellett nyereményjátékokat is találhatsz. Különösen örülhetnek a kismamák, hiszen idén egy több mint egymillió forint értékű babaváró csomagot sorolnak karácsony előtt az Expóra kilátogató várandósok között!