Márciusban visszatér a MondoCon!

2022. tavaszán ismét megrendezésre kerül az animé és geek rajongók egyik legjobban várt hazai rendezvénye, a MondoCon! Március 19-én és 20-án a Hungexpot ismét hatalmukba veszik a profibbnál profibb cosplayesek, hogy két napon át újabb életre szóló élményben legyen része minden kilátogatónak.

Ha elsőre nem is lennétek tisztában mit is takar a MondoCon kifejezés, akkor segítünk kicsit.

Ez egy olyan két napos rendezvény, ahol változatos programok kíséretében a japán rajzfilmek és képregények szerelmesei, a cosplay és a videojáték-rajongók, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelői gyűlnek össze és egy hétvégén át kedvenc hobbijuknak élhetnek.

A rendszerint közel tízezer fős látogatói közönséggel bíró eseményt minden évszakban meg szokták rendezni. Itt a rajongók és az érdeklődök találkozhatnak egymással, élményeket és új barátságokat gyűjthetnek. Olyan, mint egy nagy családi népünnepély az animé és geek jegyében.

A szervezők minden alkalommal próbálnak minél változatosabb programokkal készülni, így van jelmezverseny, karaoke verseny, sztárvendégek és számos interaktív program, valamint több kiállítói stand is, ahol nem csak különböző, a műfajjal kapcsolatos ereklyéket tudják megvásárolni a látogatók, de akár ki is próbálhatnak új játékokat, legyen az társas vagy videójáték.

Az idei MondoConnak lesz két Hollywoodi sztárvendége is

A Karib-tenger kalózai című filmekből megismert Mr. Gibbs, alias Kevin McNally is tiszteletét teszi mindkét napon. Mellette egy élő legenda, a szobrászművész, Brian Muirral is találkozhatnak a kilátogatók. Muir neve onnan lehet ismerős, hogy ő tervezte a legendás Darth Vader sisakját.

Mellettük még díszvendégként a japán zenész és dalszövegíró KOHEI is feltűnik majd az eseményen.

Időpont: 2022. 03. 19-20.
Helyszín: Hungexpo

(A szervezők a rendezvény ideje alatt ingyenes buszjáratot üzemeltetnek! Felszállásnál figyeljétek a Mondocon matricás buszt!)

JEGYEK: elővételben vagy a helyszínen

Facebook esemény