Megkezdődött a Leányfalui Termálfürdő felújítása!

Január első napjaiban már megkezdődött a mindenki által ismert, és szeretett fürdő felújítása.

Aki volt mostanában a fürdőben az nagyon jól tudja, hogy nagy szükség volt már a felújításra. A fürdőben első körben az öltözők, zuhanyzók szépülnek meg.

A felújítás várhatóan nyárig eltart. A fürdő  azonban a továbbiakban is zavartalanul  működik, az úszómedence mellé mobil vizesblokkokat telepítettek le.

leányfalui termálfürdő felújítása

Néhány szó erről gyönyörű adottságokkal rendelkező fürdőről:

A Leányfalui Termálfürdő Budapesttől 27 km-re, a festői Duna-parton, árnyat adó, parkosított, ősfás környezetben, nyáron 6 kültéri, télen 1 fedett és 2 kültéri medencével várja a fürdővendégeket.

A mintegy 1000 méterről feltörő Leányfalui Gyógyvízzel feltöltött kültéri gyógymedence vize meghitt, zöld környezetben biztosítja a hétköznapi fáradalmak kipihenését. Javulást hozhat a mozgásszervi megbetegedésben szenvedőknek, ellazítja az izmokat, emellett enyhíti a stresszt, kellemesen megnyugtat, segít kiegyensúlyozott állapotba hozni a testet és a lelket.

leányfalu termálfürdő


Az úszni vágyókat nyáron a nyitott, télen sátorral fedett 50 m-es úszómedence várja.

A Termálfürdő különlegessége az éjszakai fürdőzés,

amely során minden péntek és szombat este 20.00-24.00 óráig tart nyitva a meleg vizes élménymedence és a meleg vizes gyógymedence.

A szaunázás kedvelőinek

A fürdő szomszédságában levő Szaunaház szaunával, gőzkabinnal, masszázzsal, bel- és kültéri merülő medencékkel áll rendelkezésére a szaunázás kedvelőinek.

A fürdő egész évben várja a vendégeket!

Bővebb információ, nyitva tartás és jegyárak: leanyfurdo.hu