Pénzt keresni utazás közben

Hogyan lehet pénzt keresni utazás közben?

Bármennyire is hihetetlennek tűnik ez az állítás, napjainkban az emberek többségének jóval több szabadideje van, mint korábban. A fő kérdés viszont, amivel sokan küzdenek, hogy hogyan lehet produktívan eltölteni ezt a szabadidőt, esetleg még pénzt is keresni ebben az időben, miközben egyébként nagyon jól érezzük magunkat. A sportfogadási oldalak egy tipikusan jó válasz erre, hiszen a sportfogadást lehet úgy is csinálni, hogy pénzt keressünk vele, miközben jól szórakozzunk.

És miközben várunk egy fogadás eredményére, a legjobb szerencsejátékfilmek közül is válogathatunk és pihenésképp megnézhetünk egy-egy nagyszerű alkotást, mint amilyen mondjuk a Pókerarcok.

De gyakran felmerül a kérdés akkor is, amikor utazik a család és van az utazás közben elütni való idő, hogy mit lehetne közben csinálni, hogy ne felesleges várakozás legyen csak, hanem hasznosan teljesen az idő és még egy kis pénzt is keressünk. Pénzt keresni online nagyon könnyű manapság, persze vigyázni kell, hogy mibe vágunk bele, hiszen számos pénzkereseti lehetőség kockázatokkal is jár. A következőkben megmutatunk 10 olyan tippet és lehetőséget, amellyel jól szórakozva lehet pénzt keresni utazás közben, a szabadidőnkben vagy éppen valahol várakozás közben.

1. Az első ilyen tipp egyértelműen a fentebb már említett sportfogadási oldalak használata. Ugye a bukmékereknél egy kisebb összeg befizetése után tudunk fogadni egy általunk választott sportesemény kimenetelére és ha elég jól csináljuk, tartunk egy megfelelő stratégiát, akkor profitot is szerezhetünk. A fogadás már önmagában is szórakoztató, de például a sportfogadási oldalak élő streameket is kínálnak a meccsekre és eseményekre, úgyhogy még televízió sem kell hozzá, hogy utazás közben, mobilról meccseket nézhessünk vagy éppen fogadhassunk.

2. A második ilyen tippünk a szórakozás jó eltöltésére és közben pénzkereseti lehetőségre az, ha elkezdünk tartalmat gyártani, mondjuk filmkritikákat írunk például
– a legjobb szerencsejáték filmek vonatkozásában
– vagy más filmek tekintetében,
– esetleg sorozatok bemutatójával.
Hiszen ez lehetőséget ad pénzt keresni utazás közben, hiszen együtt megnézzük a családdal a filmet, majd utána megcsináljuk a mi kritikánkat. És a reklámok, kattintások segítségével kis bevételre is szert tehetünk.

3. Folytatva a sort, nem csak írásban lehet tartalmat gyártani, de ha utazik a család, készíthetünk róla kis videókat, megmutathatjuk az élményeinket és így nagyszerű TikTok vagy éppen YouTube videókat is tehetünk fel az internetre, ahol szintén könnyedén tudunk a kattintásokkal, megtekintésekkel pénzt keresni. Nézzük csak meg a nagy híroldalakat, bulvároldalakat, látni fogjuk, hogy sok ismertebb magyar ember azzal keres pénzt, hogy a családjáról tesz fel videókat, a családja élményeiről posztol, mi pedig nézzük ezeket a videókat. És számtalan olyan influenszer született már a neten, aki teljesen ismeretlenként kezdett el videókat készíteni, utána pedig már elkezdték behívni ilyen-olyan rádiós és televíziós műsorokba is.

4. Elég sok oldalon lehet aztán mindenféle szabadúszó feladatokat is találni, úgy mint gépelés vagy éppen prezentáció készítése, úgyhogy pénzt keresni online sosem volt még olyan népszerű, mint ezekben a napokban. Ráadásul a szabadúszó feladatok között csak olyanokat választhatunk, amelyek közel állnak a személyiségünkhöz. A szabadúszás nagy előnye az, hogy nem kell egy specifikus helyen lennünk egy adott időszak alatt, hanem bárhonnan végezhetjük az adott feladatot, csak egy erős internetkapcsolat kell hozzá. Ha szórakozási formaként is akarunk egy ilyen lehetőséget, akkor fontos, hogy mindenképpen a szívünkhöz közel álló feladatot keressünk. És ma már óriási a kínálat, szóval biztosan fogunk találni olyan feladatot, amelyben mondjuk valaki azt kéri, hogy tervezzünk neki telefontokokat.

További nagyszerű módok az online pénzkeresetre

5. Nagyon sokan művelik szórakozási formaként és egyben pénzkereseti módként azt, hogy különféle holmikat vesznek meg, vagy gyűjtenek össze, aztán később ezeket eladják. Vagy szimplán a család megunt ruháit, játékait teszik fel különféle piacterekre, hogy ott értékesítsék azokat. Nagyon sok ilyen portál van már specifikusan Magyarországon is, de akár globálisan is megkereshetjük a vevőinket, hiszen egy-egy ritkaságra komoly érdeklődés van szerte a világon mindenféle témákban.

6. Talán kevésbé szórakoztató, de mégis rövid idő alatt lehet kisebb összeget keresni azzal, ha mondjuk online kérdőíveket töltünk ki. Ezekért sokszor kaphatunk minimálisabb összeget, de a legjobb bennük az, hogy pillanatok alatt, akár a vonaton, repülőn ülve tudunk jó párat végig kattintani. Ezek a kérdőívek általában roppant egyszerűek, a mindennapjainkról, a kapcsolatainkról kérdezősködnek, tehát nem lesz nagyon megerőltető kitölteni őket.

7. Aztán nagyszerű szórakozási forma és jó pénzkereseti lehetőség, ha alámerülünk az e-sportok világába is, hiszen ha egy-egy játékban nagyon jók vagyunk, akkor akár pénzes versenyeken is elindulhatunk, vagy éppensségel egy-egy online játék segítségével olyan virtuális tárgyakra tehetünk szert, amelyeket aztán könnyedén tudunk majd értékesíteni ilyen-olyan online oldalakon. És ennél jobb szórakozási és egyben pénzkereseti lehetőség nem is kellhet.

8. Aztán ott van napjaink slágere, a nem helyettesíthető tokenek, azaz az NFT-k világa. Hiszen egy egyszerű rajzunkat is digitális műtárgyként próbálhatjuk meg értékesíteni. És ehhez nem kell nagy tudás, megcsináljuk a rajzot, NFT-t készítünk belőle, majd valamelyik online piactéren elkezdjük árulni.

9. És még ezután is lehet folytatni a sort a különféle online pénzkereseti lehetőségekkel, hiszen számtalan play-to-earn játék létezik ma már, amikor azzal kereshetünk pénzt, ha játszunk és különféle tárgyakat gyűjtögetünk.

10. Apropó, gyűjtögetés, ma már mindennek vannak gyűjtői, így ha mi is ráállunk egy specifikus dolog gyűjtésére, akkor a kezdeti befektetés után komoly szórakozási formát és pénzkereseti lehetőséget találhatunk ebben is.

A lényeg mindig az, hogy megfelelően gondoljuk át, hogy mennyi időnk van, mivel szeretnénk foglalkozni, mi az, ami érdekel bennünket és olvassunk utána, hogy minek milyen kockázatai vannak. Mert összességében a szabadidőnket jól kell eltölteni, ha pedig közben még egy kis pénzt is tudunk keresni, akkor az már mindenképp jó.