Ponty Show 2021 –  Közép-Európa legnagyobb horgászkiállítása

13. éve kerül megrendezésre a Ponty Show. Bujáki Gézát a rendezvény megálmodóját, főszervezőjét kérdeztük az idei kiállításról.

Mikor, és hogyan kezdődött?

A történet  még 2009-ben kezdődött, amikor novemberben az első kiállításunkat megrendeztük a Budakalászi Sportcsarnokban, az OMSZK-i tó partján. Ezelőtt ilyen szakmai horgászrendezvény még nem volt Magyarországon.  Fantasztikusan sikeredett az első kiállítás, de már a nyitás utáni félórában szembesültünk vele, hogy alábecsültük a helyszín méretét. Így 2013-tól a Hungexpo lett a rendezvény székhelye. Aki kilátogat, azt egy igazi SHOW hangulat várja három napon át, ahol részt vesznek a hazai és nemzetközi horgász hírességek is, és a legnagyobb forgalmazók, gyártók mellett, sok hazai vállalkozás is képviselteti magát. 

Miért érdemes kilátogatni a rendezvényre?

Mivel kiállítás, az vásár is egyben, hatalmas akciókkal várjuk a vendégeket. A cégek felvonultatják az  újdonságokat, de érdemes a nagyszínpad előadásait is megnézni, mert többféle horgásztémában lépnek fel a hírességek. Mindezek mellett minden belépőjegy tombolaszelvény is egyben,  ahol naponta kétszer sorsolunk: pontyshow.hu/tombola-ajandekok

Valamint a nagy durranás, hogy MINDEN BELÉPŐJEGY MELLÉ AJÁNDÉKBA JÁR 1.000 m Corps damil, választható színben és méretben, melynek az értéke 5.000 Ft ( a belépőjegy 3.500 Ft) 

14 év alattiaknak ingyenes a belépés, de a fiatalok is kézhez kapnak egy tombolaszelvényt tartalmazó jegyet, hogy részt vehessenek a húzásokon.

10-12 Street Food-os várja a kültéren azokat akik megéhezték és szeretnének valami finomságot megkóstolni.

Milyen akciókra lehet számítani?

Minden kiállító akciókkal készül, 5-50%-os kedvezményekkel lehet tervezni.

Néhány szóban mi az ami még a horgászoknak izgalmas lehet?

Lesz két épített tó, egyiken az etetőhajókat, másikon a csónakokat lehet majd kipróbálni. Az idei évben először „Sátorváros” épül, ez egy kiállítói terület, ahol a cégek a sátrakat, ernyőket, ágyakat, székeket és egyéb kényelmi eszközöket mutatnak be.

Helyszín: HUNGEXPO „A” pavilon

1101 Budapest, Albertirsai út  10.

Ingyenes parkolás az Albertirsai úton.

Jegyárak:

Felnőtt 3.500 Ft (14 év alatt a belépés ingyenes)

Nyitvatartása:

Nov. 19. péntek: 9-18 óráig
Nov. 20. szombat: 9-18 óráig
Nov. 21. vasárnap: 9-17 óráig

www.pontyshow.hu